Number of Articles: 9

استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی

Pages 1-8

اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون

Pages 9-16

بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته

Pages 19-26

بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )

Pages 27-36

تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری

Pages 37-44

بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384

Pages 45-52

بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

Pages 53-59

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)

Pages 61-68

فعالیت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)

Pages 69-74

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,445,047
PDF Download17,554,088