(2008). اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون. , 5(18), 9-16.
. "اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون". , 5, 18, 2008, 9-16.
(2008). 'اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون', , 5(18), pp. 9-16.
اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون. , 2008; 5(18): 9-16.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,415
PDF Download17,549,925