Number of Articles: 9

بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلی‌اتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه)

Pages 1-10

مطالعه باقیمانده انرو فلوکساسین در بافت های مرغ گوشتی بوسیله HPLC

Pages 11-17

بهینه سازی تولید دوغ سنتی به روش صنعتی با استفاده از حداکثر میزان آب پنیر

Pages 19-29

بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیردر جایگزینی شیر خشک

Pages 31-38

ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی عسل های تجاری تولید شده در شهرستان ارومیه

Pages 39-45

کارآیی راکتور هوای بالا رونده در تولید پروتئین تک یاخته از آب پنیر

Pages 47-56

تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه نخود

Pages 57-66

بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان وکانولا

Pages 67-76

مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا

Pages 77-84

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,870,052
PDF Download16,053,296