Journals List
Login
Contact Us
Persian
Number of Articles:
8
تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری
Pages
1-9
View Article
PDF
305.29 K
کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو
Pages
11-22
View Article
PDF
394 K
کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران
Pages
23-31
View Article
PDF
178.21 K
تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن
Pages
33-40
View Article
PDF
214.43 K
شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال 1384
Pages
41-46
View Article
PDF
116.95 K
تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست
Pages
47-55
View Article
PDF
253.02 K
ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان
Pages
57-64
View Article
PDF
126.08 K
اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
Pages
66-75
View Article
PDF
214.42 K
Statistics
Number of Journals
45
Number of Issues
2,171
Number of Articles
24,674
Article View
24,444,793
PDF Download
17,554,014