Number of Articles: 8

اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک

Pages 1-10

مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران

Pages 11-17

بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد

Pages 19-26

تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی

Pages 27-34

مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP

Pages 35-47

تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال

Pages 49-56

بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز

Pages 57-66

اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی

Pages 67-76

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,444,805
PDF Download17,554,021