Journals List
Login
Contact Us
Persian
Number of Articles:
8
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک
Pages
1-10
View Article
PDF
270.05 K
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
Pages
11-17
View Article
PDF
193.59 K
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
Pages
19-26
View Article
PDF
339.32 K
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی
Pages
27-34
View Article
PDF
171.92 K
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP
Pages
35-47
View Article
PDF
194.22 K
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال
Pages
49-56
View Article
PDF
205.88 K
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز
Pages
57-66
View Article
PDF
246.76 K
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی
Pages
67-76
View Article
PDF
195.58 K
Statistics
Number of Journals
45
Number of Issues
2,171
Number of Articles
24,674
Article View
24,444,805
PDF Download
17,554,021