(2006). تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال. , 3(9), 49-56.
. "تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال". , 3, 9, 2006, 49-56.
(2006). 'تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال', , 3(9), pp. 49-56.
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال. , 2006; 3(9): 49-56.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,356
PDF Download17,549,909