(2006). مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران. , 3(9), 11-17.
. "مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران". , 3, 9, 2006, 11-17.
(2006). 'مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران', , 3(9), pp. 11-17.
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران. , 2006; 3(9): 11-17.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,443,785
PDF Download17,553,714