Number of Articles: 7

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ترکیبی از باکتریهای جداسازی شده از میگوهای پرورشی سفید غربی در فازهای برون تنی و درون تنی

Pages 97-111

سعیده سرحدی; ایمان سوری نژاد; محسن گذری

تأثیر استفاده از پری‌بیوتیک اینولین در فرمولاسیون ناگت ماهی کم‌چرب بر ویژگی‌های کیفی محصول

Pages 112-121

سحرناز علیزاده; مسعود رضائی

اثر نور و طعمه در افزایش کارایی صید ماهیان یال اسبی ((Trichiurus lepturus, Linnaeus, 1758 با قلاب دستی

Pages 122-132

الهه عرفانی فر; سعید گرگین; رسول قربانی; ادی سوسانتو; ریرین ایرنواتی

ارزیابی اجتماعات ماهیان به منظور استقرار زیستگاه مصنوعی در دریای عمان

Pages 133-145

علی سالارپوری; سیامک بهزادی; رضا دهقانی; مسلم دلیری; محمد مومنی; محمدصدیق مرتضوی

ارزیابی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی، میکروبی و حسی ناگت ماهی فرموله شده با پروتئین ایزوله تاسماهی سیبری

Pages 146-158

سیده صدیقه بابایی; فرزانه وردی زاده; سمانه رجب لو; حمیدرضا راشدی نیا

بررسی مقایسه ای صفات اندازشی و شمارشی در گروه های سنی مختلف زمین کن ماهیان غالب در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان هرمزگان)

Pages 159-169

محسن صفائی; فائزه ایزدی فر; سیامک بهزادی

رشد مرگ و میر و نسبت بهره‌برداری از ماهی هوور در شمال خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های استان هرمزگان)

Pages 170-181

محمد درویشی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,451,888
PDF Download17,556,888