بابایی, سیده صدیقه, وردی زاده, فرزانه, رجب لو, سمانه, راشدی نیا, حمیدرضا (2024). ارزیابی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی، میکروبی و حسی ناگت ماهی فرموله شده با پروتئین ایزوله تاسماهی سیبری. , 13(3), 146-158.
سیده صدیقه بابایی; فرزانه وردی زاده; سمانه رجب لو; حمیدرضا راشدی نیا. "ارزیابی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی، میکروبی و حسی ناگت ماهی فرموله شده با پروتئین ایزوله تاسماهی سیبری". , 13, 3, 2024, 146-158.
بابایی, سیده صدیقه, وردی زاده, فرزانه, رجب لو, سمانه, راشدی نیا, حمیدرضا (2024). 'ارزیابی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی، میکروبی و حسی ناگت ماهی فرموله شده با پروتئین ایزوله تاسماهی سیبری', , 13(3), pp. 146-158.
بابایی, سیده صدیقه, وردی زاده, فرزانه, رجب لو, سمانه, راشدی نیا, حمیدرضا ارزیابی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی، میکروبی و حسی ناگت ماهی فرموله شده با پروتئین ایزوله تاسماهی سیبری. , 2024; 13(3): 146-158.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,403
PDF Download17,549,921