Number of Articles: 7

ارزیابی ویژگی های زیست فعالی فراکسیون های پپتیدی حاصل از هیدرولیز آنزیمی ماهی پنجزاری باله نارنجی (Leiognathus bindus)

Pages 106-122

لیلا رمضان زاده; سید فخرالدین حسینی; بهروز اکبری آدرگانی; رضا حسن ساجدی; آنان یامور

بررسی خواص ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌ اتانولی گیاه آب تره بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

Pages 123-136

تارا زارعی; مسعود رضائی; نادر بهرامی فر

بازسازی محصولات مفقوده کلروفیل a مودیس با استفاده از الگوریتم DINEOF در نرم افزارR : مطالعه موردی خلیج فارسی و دریای عمان

Pages 137-152

مریم کریمیان; امید بیرقدار کشکولی; رضا مدرس; سعید پورمنافی

ارزیابی رابطه وزن مولکولی و ویژگی‌های ضداکسایشی فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه ای Nizamuddinia zanardinii

Pages 153-163

نفیسه سادات موسوی; مهدی طبرسا; حسن احمدی گاولیقی

بررسی انگلهای کرمی دستگاه گوارش ماهی کفشک گرد صید شده در سواحل بندر عباس

Pages 164-173

کرانه پریزاده; عبدالحسین دلیمی اصل

پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی در بروز بعضی از بیماری های ویروسی خاص در برخی مراکز تکثیر و پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کشور

Pages 174-186

عیسی شریف پور; رامین پورزاهدی; ابوالفضل سپهداری; شاپور کاکولکی; سلطنت نجار لشگری

بررسی تغییرات یونی و بیوشیمیایی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius Kessler, 1877) تغذیه شده با مکمل‌های ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا و اثر آن بر مدت زمان تحرک اسپرم

Pages 187-198

فراز پنجوینی; کوروش سروی مغانلو; راحله طهماسبی; احمد ایمانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,449,311
PDF Download17,555,767