زارعی, تارا, رضائی, مسعود, بهرامی فر, نادر (2022). بررسی خواص ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌ اتانولی گیاه آب تره بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. , 11(2), 123-136.
تارا زارعی; مسعود رضائی; نادر بهرامی فر. "بررسی خواص ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌ اتانولی گیاه آب تره بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال". , 11, 2, 2022, 123-136.
زارعی, تارا, رضائی, مسعود, بهرامی فر, نادر (2022). 'بررسی خواص ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌ اتانولی گیاه آب تره بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال', , 11(2), pp. 123-136.
زارعی, تارا, رضائی, مسعود, بهرامی فر, نادر بررسی خواص ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌ اتانولی گیاه آب تره بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. , 2022; 11(2): 123-136.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,958
PDF Download17,551,615