Number of Articles: 6

تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی

Pages 59-63

بهاره فتان; حسن احمدی‌گاولیقی; محمدعلی سحری

تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی

Pages 75-81

سمیرا جعفریان; حجت الله جعفریان; محمدرضا بیواره

قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869)

Pages 83-89

محمد کاظم میرزاخانی; عبدالمحمد عابدیان‌کناری; علی معتمدزادگان

بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei

Pages 91-97

مهیار زارع; صابر خدابنده; فریال منصف; سید سعید وشتانی

بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال

Pages 99-108

عباس زمانی

بهینه‌سازی نرخ‌های غذادهی برای فیل‌ماهی (Huso huso)

Pages 109-116

عبدالجبار ایرانی; ناصر آق

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,444,770
PDF Download17,554,010