زمانی, عباس (2019). بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال. , 8(2), 99-108.
عباس زمانی. "بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال". , 8, 2, 2019, 99-108.
زمانی, عباس (2019). 'بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال', , 8(2), pp. 99-108.
زمانی, عباس بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال. , 2019; 8(2): 99-108.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,630
PDF Download17,550,027