Number of Articles: 7

بررسی باکتری‌های عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضه‌شده در فروشگاه‌های مازندران

Pages 1-6

پولین شهره; مریم عزیزخانی; فهیمه توریان

ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا

Pages 7-14

سمیه بهرام; سیدروح‌الله جوادیان; مهدی عبداللهی

بهینه‌‌سازی تراکم ذخیره‌سازی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) و تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus)

Pages 15-22

عبدالجبار ایرانی; ناصر آق

اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون

Pages 23-30

عرفان سلمرودی; کامران رضایی‌توابع; سینا جوانمردی

شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال

Pages 31-37

حسن صحرایی; فاطمه آیت‌اللهی; آنیتا گلپورحسنعلیده; احمدرضا پیرعلی‌زفره‌ئی; فاضل ظهیری; علی‌اکبر هدایتی

قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس

Pages 39-49

پریسا نوروزی‌فرد; ثمر مرتضوی; صدیقه اسد; نسرین حسن‌زاده

اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

Pages 51-58

زهره قادری‌فهلیانی; بهرام فلاحتکار; حمید علاف‌نویریان; عبدالعلی راهداری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,771,599
PDF Download15,983,911