ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا | ||
| علوم و فنون شیلات | ||
| Article 2, Volume 8, Issue 1 - Serial Number 25, 1397, Pages 7-14 PDF (929.98 K) | ||
| Authors | ||
| سمیه بهرام* 1; سیدروحالله جوادیان1; مهدی عبداللهی2 | ||
| 1گروه شیلات، واحد قائمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائمشهر، ایران | ||
| 2گروه زیستشناسی و مهندسی زیستی، دانشکده غذا و علوم غذایی، دانشگاه فنی چالمرس، گوتنبرگ، سوئد | ||
| Abstract | ||
| در تحقیق حاضر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی مختلف شامل عصاره علف چای، عصاره چوبر و ویتامین C در غلظت ۲۵% (وزنی/حجمی) بررسی شد. افزودن عصاره علف چای، چوبر و ویتامین C میزان رطوبت و حلالیت فیلم کتیرا را کاهش داد (۰/۰۵>p). کمترین میزان حلالیت در تیمارهای کتیرا+ویتامین C (%۵۱/۵۹) و کتیرا+عصاره علف چای (%۵۲/۰۵) مشاهده شد (۰/۰۵>p). میزان نفوذپذیری به بخار آب در تیمار حاوی ویتامین C (۷-۱۰×۰/۰۶±۱/۶۸گرم بر ثانیه بر متر بر پاسکال) کاهش و در فیلمهای حاوی عصاره بهطور معنیداری افزایش یافت (۰/۰۵>p). افزودن هر دو عصاره و ویتامین C مقاومت مکانیکی فیلم کتیرا را کاهش داد. همچنین کمترین مقدار کدورت در فیلم خالص کتیرا (۱/۷۲) و فیلم حاوی ویتامین C (۰/۸۹) مشاهده شد (۰/۰۵>p). کمترین مقادیر عبور نور در فیلم کتیرای حاوی عصاره علف چای و عصاره چویر بود (۰/۰۵>p). | ||
| Keywords | ||
| فیلم خوراکی; کتیرا; علف چای; عصاره چویر; ویتامین C | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 218 PDF Download: 67 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,851,558 |
| PDF Download | 16,036,831 |