ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۳ - ( ۱۳۹۵ )
بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی
ص. ۱۴-۱
فریده طباطبایی یزدی
*
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سید علی مرتضوی
،
فروزان طباطبایی یزدی
چکیده
(۸۷۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۲۶ دریافت)
استفاده از آرد دانهی خربزه بهعنوان مقلد چربی در تولید کیک کمچرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی
ص. ۲۳-۱۵
غلامحسین حقایق
*
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(۷۹۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۱۹ دریافت)
بررسی غلظت جیوه درخاک و برنجهای پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر
ص. ۳۲-۲۵
سهیلا رضایی تبار
*
،
عباس اسماعیلی ساری
،
نادر بهرامی فر
چکیده
(۷۷۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۱۸ دریافت)
استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات
ص. ۴۵-۳۳
فریده طباطبایی یزدی
*
،
علی الغونه
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
چکیده
(۷۹۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۴۶ دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر
ص. ۵۶-۴۷
ماریه مردانی
،
عسگر فرحناکی
،
غلامرضا مصباحی
*
،
محمد تقی گلمکانی
،
مهسا مجذوبی
چکیده
(۸۲۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۰۵ دریافت)
بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه
ص. ۶۹-۵۷
ندا نیری
،
محمدرضا عدالتیان
*
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
معصومه بحرینی
چکیده
(۷۷۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۷۳ دریافت)
بررسی تأثیر پلیالها (گلیسیرین، پروپیلنگلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجممخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی
ص. ۷۸-۷۱
بابک غیاثی طرزی
،
پرستو دامن افشان۲ پرستو دامن افشان۲
*
،
سارا ندیمی بوشهری
،
حسین باخدا
چکیده
(۹۲۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۸۷ دریافت)
بهینه سازی پوششهای خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال
ص. ۹۱-۷۹
فاطمه فرج زاده
،
علی معتمدزادگان
*
،
سید احمد شهیدی
،
شبنم حمزه
چکیده
(۶۴۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۸۷ دریافت)
بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد
ص. ۱۰۲-۹۳
ساره بوستانی
*
،
محمود امینلاری
،
مرضیه موسوی نسب
چکیده
(۵۴۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۸۹ دریافت)
به کار گیری روشهای پیشپردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش
ص. ۱۱۲-۱۰۳
امیر جاجرمی
،
مسعود تقی زاده
*
،
آمنه سازگارنیا
،
خلیل بهزاد
چکیده
(۵۸۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۷۲ دریافت)
بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. ۱۲۵-۱۱۳
طاهره فریدونی نوری
،
مریم فهیم دانش
*
،
محمد علی سحری
چکیده
(۸۶۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۴۲ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت
ص. ۱۳۶-۱۲۷
مریم جمال آبادی
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(۶۲۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۰۱ دریافت)
تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی
ص. ۱۴۸-۱۳۷
علی الغونه
،
محبت محبی
*
،
سعید میرعرب
،
دیاکو خدایی
چکیده
(۶۰۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۳ دریافت)
اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
ص. ۱۴۹-۱۵۹
امین اوجی فرد
*
چکیده
(۵۸۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۵۷ دریافت)
مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز
ص. ۱۷۱-۱۶۱
سیده فاطمه موسوی بایگی
،
عاطفه فرهمند
،
مسعود تقی زاده
*
،
امین ضیافروغی
چکیده
(۶۳۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۵۹ دریافت)
تحلیل مؤلفههای رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران
ص. ۱۸۳-۱۷۳
فرهاد خسروانی
،
غلامرضا پزشکیراد
*
،
همایون فرهادیان
چکیده
(۵۶۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۸۷ دریافت)
ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی
ص. ۱۸۵-۱۹۳
رویا آقاقلی زاده
*
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی سیدین
،
گیتی شرفی
چکیده
(۳۴۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS