ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۱ - ( ۱۳۹۵ )
بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
ص. ۱۳-۱
رضا طباطبایی کلور
*
،
آرش ابراهیمیان
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(۱۰۲۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۴۸ دریافت)
بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۸-۱۵
فریده طباطبایی یزدی
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۱۰۳۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۴۹ دریافت)
ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا
ص. ۴۱-۲۹
ابوالفضل فدوی
*
،
هادی کوهساری
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(۹۳۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۶۲ دریافت)
درصد دانههای شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان
ص. ۵۰-۴۳
عزت اله عسکری اصلی ارده
*
،
زهرا بساطی
،
نسیم صالحی
چکیده
(۹۳۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۸۵ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف
ص. ۶۳-۵۱
ریحانه خلفی
،
سید امیرحسین گلی
*
،
محمد بهجتیان اصفهانی
چکیده
(۱۰۸۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۰۱ دریافت)
تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی
ص. ۷۴-۶۵
مریم فضلی عقدائی
،
سید امیرحسین گلی
*
،
جواد کرامت
،
اکبر انصاریان
چکیده
(۹۴۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۸۲ دریافت)
بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ
ص. ۸۸-۷۵
پریسا دیبازر
،
اصغر خسروشاهی اصل
*
،
شهین زمردی
چکیده
(۹۲۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۷ دریافت)
اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم
ص. ۱۰۲-۸۹
عفت شهمیری
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
سید ابراهیم حسینی
،
رویا آقا قلی زاده
چکیده
(۸۷۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۹۴ دریافت)
تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
ص. ۱۱۱-۱۰۳
هرمینه امینی نیا
*
،
سید هادی رضوی
چکیده
(۷۱۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۸۴ دریافت)
تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن
ص. ۱۲۳-۱۱۳
مریم قدسی
*
،
محمد شاهدی
،
مهدی کدیور
چکیده
(۶۲۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۴۶ دریافت)
جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها
ص. ۱۳۶-۱۲۵
وجیهه زارع باقی آباد
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی وریدی
چکیده
(۶۲۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۱۹ دریافت)
تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن
ص. ۱۴۸-۱۳۷
نسیم صادقنیا
*
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی سیدین اردبیلی
،
مهرداد محمدی
چکیده
(۷۳۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۲۲ دریافت)
تشخیص آلودگی میکروبی پاکتهای شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت
ص. ۱۵۷-۱۴۹
وحید محمدی
،
رحیم ابراهیمی
*
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
مریم عباس والی
،
علی لحیمگرزاده
چکیده
(۵۸۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۵۴ دریافت)
اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب
ص. ۱۶۷-۱۵۹
محمد اکرامی
،
زهرا امام جمعه
*
،
آرزو کرمی مقدم
چکیده
(۵۸۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۳۸ دریافت)
بررسی اثرات پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنشهای فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه
ص. ۱۸۰-۱۶۹
راضیه رضوی
*
،
یحیی مقصودلو
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(۷۰۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۸۱ دریافت)
بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری
ص. ۱۹۴-۱۸۱
محمد جواد اکبریان میمند
*
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهران اعلمی
،
سمانه فرجی کفشگری
،
مهدی وطن خواه
،
احسان محمودی
چکیده
(۶۹۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۶۱ دریافت)
بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری
ص. ۲۰۳-۱۹۵
بهزاد ناصحی
*
،
محمدعلی رضوی
،
میترا قدسی
چکیده
(۵۹۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۷۷ دریافت)
مدلسازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای
ص. ۲۱۲-۲۰۵
محمود یلمه
*
،
محمدباقر حبیبی نجفی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۵۴۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۴۷ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری
ص. ۲۲۴-۲۱۳
رضا صفا
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
اسماعیل عطایی صالحی
*
چکیده
(۵۹۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۷۵ دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگیهای حسی و بافتی اسپاگتی
ص. ۲۳۳-۲۲۵
طراوت قنبرزاده
*
،
اسماعیل عطای صالحی
،
علی محمدی ثانی
،
امین سیدیعقوبی
چکیده
(۵۶۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۸۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS