ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۰ - ( ۱۳۹۵ )
تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی
ص. ۱۰-۱
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۶۴۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۹۴ دریافت)
بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
ص. ۲۱-۱۱
آزاده مردانی قهفرخی
،
محمد سعید یارمند
چکیده
(۸۰۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۱۹ دریافت)
تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری
ص. ۳۱-۲۳
زهرا قرایی
،
محمد حسین عزیزی
*
،
محسن برزگر
،
رویا آقا قلی زاده
چکیده
(۷۱۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۹ دریافت)
اثرعصاره رزماری بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
ص. ۳۹-۳۳
عفت احمدی اقدم
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
فرج جهانگیری
،
صمد بدبدک
چکیده
(۶۸۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۹۹ دریافت)
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینهسازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
ص. ۵۱-۴۱
محمود یلمه
،
محمدباقر حبیبی نجفی
،
رضا فرهوش
،
فرشته حسینی
*
چکیده
(۷۳۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۶۰ دریافت)
مدلسازی و بهینهسازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
ص. ۶۵-۵۳
قاسم یوسفی
،
زهرا امام جمعه
*
،
زهره کرمی
چکیده
(۶۶۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۴ دریافت)
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۷۸-۶۷
مریم احمدی راد
،
زهرا امام جمعه
*
،
حسن اسدی
چکیده
(۷۵۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۲۹ دریافت)
بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی
ص. ۹۴-۷۹
لیدا عابدپور
،
جلال دهقاننیا
*
چکیده
(۵۴۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۶۵ دریافت)
مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری
ص. ۱۰۱-۹۵
چکیده
(۴۵۸۸ مشاهده)
بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگیهای بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM
ص. ۱۱۴-۱۰۳
محمدرضا انتصاریان بیدگلی
،
مسعود رضایی
*
،
علی معتمدزادگان
،
عبدالرسول دریایی
چکیده
(۵۰۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۵۷ دریافت)
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)
ص. ۱۲۰-۱۱۵
محمد رضا کوشکی
،
پالیز کوهی کمالی دهکردی
*
چکیده
(۴۵۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۷۸ دریافت)
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک
ص. ۱۳۱-۱۲۱
معصومه شفیعی
،
محمد سعید یارمند
*
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(۵۲۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۵۳ دریافت)
تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارندهی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
ص. ۱۴۳-۱۳۳
سونیا افشاریان طرقبه
*
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
اسماعیل عطایی صالحی
چکیده
(۵۹۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۹۸ دریافت)
بررسی ویژگیهای کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبتهای مختلف ماده خشک به آب
ص. ۱۵۷-۱۴۵
سیما چراغی دهدزی
*
،
ناصر همدمی
چکیده
(۴۷۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۱ دریافت)
خواص کاربردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
ص. ۱۶۹-۱۵۹
مرجانه علی نژاد
،
علی معتمدزادگان
*
،
مسعود رضائی
چکیده
(۵۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۲۹ دریافت)
پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایهنازک قارچ خوراکی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی پس انتشار
ص. ۱۸۲-۱۷۱
محمدهادی خوش تقاضا
*
،
بهرام حسین زاده سامانی
،
ابراهیم فیاضی
،
حامد امیرنجات
چکیده
(۴۹۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۳ دریافت)
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
ص. ۱۹۳-۱۸۳
زهرا محبی
،
عزیز همایونی راد
*
،
محمد حسین عزیزی
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
رضا افشین پژوه
چکیده
(۵۳۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۱۶ دریافت)
ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی
ص. ۲۰۶-۱۹۵
محبوبه کشیری
*
،
یحیی ۱ مقصودلو
،
مرتضی خمیری
،
ربیع بهروز
چکیده
(۵۳۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۹ دریافت)
فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگیهای حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن
ص. ۲۱۸-۲۰۷
فاطمه صادقی
،
فخری شهیدی
*
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
چکیده
(۵۱۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۵۷ دریافت)
بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب
ص. ۲۲۶-۲۱۹
یدالله ترکاشوند
*
چکیده
(۴۸۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۲ دریافت)
سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۲۳۷-۲۲۷
حسین قنادزاده
،
بهروز عباسی
،
ملیحه قویدل
*
،
نیما امامی
چکیده
(۴۸۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۶۶ دریافت)
اثر پیشتیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشککردن با ماکروویو بر خواص کیفی برشهای میوه به (Cydoniaoblonga)
ص. ۲۴۹-۲۳۹
سید جعفر هاشمی
*
،
سارا رحمان پور
،
علی معتمدزادگان
،
رضا طباطبایی
چکیده
(۴۷۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۱۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS