ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 124 - ( 1401 )
تاثیر شدت قهوهای شدن بر ویژگیهای بین سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد
ص. 17-1
10.52547/fsct.19.124.1
یاسمن لوائی
،
مهدی وریدی
،
مجید نوش کام
چکیده
(1928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1089 دریافت)
بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک
ص. 30-19
10.52547/fsct.19.124.19
مهران صیادی
،
کیانا پورمحمدی
،
شهرزاد مالکی
،
الهه عابدی
چکیده
(1861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1089 دریافت)
بررسی تجربی و مدلسازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشککن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. 38-31
10.52547/fsct.19.124.31
نوید گودینی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(1730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(869 دریافت)
بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی
ص. 51-39
10.52547/fsct.19.124.39
دلارام کارگر مطلق
،
انوشه شریفیان
چکیده
(2176 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1256 دریافت)
تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم
ص. 66-53
10.52547/fsct.19.124.53
شبنم ایمانی
،
آیناز علیزاده
،
مهناز طبیبی آذر
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(1967 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1175 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور
ص. 78-67
10.52547/fsct.19.124.67
الهه امینی
،
رضا کاراژیان
،
نجمه گرد نوشهری
چکیده
(1929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1044 دریافت)
اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار
ص. 90-79
10.52547/fsct.19.124.79
زکریا حسینچی قره آغاج
،
محمد حسین عزیزی تبریززاد
،
غلامحسن اسدی
،
رضا عزیزی نژاد
چکیده
(1882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1204 دریافت)
استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن
ص. 99-91
10.52547/fsct.19.124.91
مینا ترکمانی میانجی
،
مانیا صالحی فر
،
وجیهه فدایی نوغانی
چکیده
(1857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1025 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریلآمید و ویژگی های بافتی نان قالبی
ص. 111-101
10.52547/fsct.19.124.101
لیلی فدایی اشکیکی
،
ماندانا طایفه
چکیده
(1778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(886 دریافت)
تأثیر اسانس های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک
ص. 126-113
10.52547/fsct.19.124.113
محمدسامی اصولی زاده نوبری
،
سیده شیما یوسفی
،
وریا ویسانی
چکیده
(1830 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1104 دریافت)
بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچهای عامل کپکزدگی میوه پرتقال (پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان
ص. 135-127
10.52547/fsct.19.124.127
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1724 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(954 دریافت)
بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی
ص. 145-137
10.52547/fsct.19.124.137
مهسا محمدی
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(1645 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(879 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی
ص. 156-147
10.52547/fsct.19.124.147
فاطمه نوری صفت
،
لیلا ناطقی
،
حامد زارعی
چکیده
(1500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(941 دریافت)
استخراج و بررسی ویژگیهای عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن بهعنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کمچرب فراسودمند
ص. 170-157
10.52547/fsct.19.124.157
عاطفه محمدی
،
سید احمد شهیدی
،
علی رافع
،
شهرام نقی زاده رئیسی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(1792 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1240 دریافت)
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده
ص. 183-171
10.52547/fsct.19.124.171
حسین پورعبدالله
،
علیرضا صادقی
،
مریم ابراهیمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
،
جلال محمدزاده
چکیده
(1815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(885 دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپکهای آلوده کننده پنیر سفید ایرانی
ص. 196-185
10.52547/fsct.19.124.185
درنوش جعفرپور
،
پریسا عطایی
چکیده
(1796 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1226 دریافت)
تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای موز
ص. 206-197
10.52547/fsct.19.124.197
فخرالدین صالحی
،
رعنا چراغی
،
مجید رسولی
چکیده
(1745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1023 دریافت)
عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز
ص. 216-207
10.52547/fsct.19.124.207
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(1852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(934 دریافت)
تأثیر استفاده از روشهای مختلف خشککردن و بستهبندی تحت اتمسفر اصلاحشده بر برخی ویژگیهای کیفی پودر سیب
ص. 230-217
10.52547/fsct.19.124.217
شیوا روشنی
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(1678 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(891 دریافت)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغگیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا
ص. 240-231
10.52547/fsct.19.124.231
reza esmaeilzadeh kenari
،
زینب زینب
چکیده
(3260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(924 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی
ص. 255-241
10.52547/fsct.19.124.241
فریده اسلام بیگ عراقی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
افشین جعفرپور
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(2020 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(950 دریافت)
تأثیر متغیرهای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آردهای کامل جو دوسر و سنجد
ص. 269-257
10.52547/fsct.19.124.257
شهره تاتاری
،
فخری شهیدی
،
محمدجواد وریدی
،
الناز میلانی
،
محبت محبی
چکیده
(1703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1020 دریافت)
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن
ص. 284-271
10.52547/fsct.19.124.271
اکرم کوهکن
چکیده
(1519 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(884 دریافت)
بهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.
ص. 302-285
10.52547/fsct.19.124.285
معصومه خسروی لاریجانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(1598 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(973 دریافت)
بررسی فرآیند سرخ کردن در خلا برش های گوجه فرنگی و تعیین شرایط بهینه
ص. 313-303
10.52547/fsct.19.124.303
علی رضا بصیری
،
نسرین حسنی پر
،
بابک غیاثی طرزی
،
صحرا فرهادی
چکیده
(2107 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(925 دریافت)
مدلسازی و تاثیر شوکهای اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی
ص. 326-315
10.52547/fsct.19.124.315
امیر دادرس مقدم
،
سید مهدی حسینی
،
محمد حسین کریم
،
Hossein Badi Farzin
،
محمد نوروزیان
چکیده
(1698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1057 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنیشده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 346-327
10.52547/fsct.19.124.327
مینا عبدالعظیمی
،
محمد گلی
چکیده
(1781 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1557 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی
ص. 357-347
10.52547/fsct.19.124.347
سارا عرب مفرد
،
سید مهدی جعفری
،
امان محمد ضیائی فر
،
هدی شهیری طبرستانی
،
قاسم بهلکه
چکیده
(1711 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(909 دریافت)
تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر
ص. 369-359
10.52547/fsct.19.124.359
ژاله احمدی کبیر
،
محمد حسین عزیزی
،
حسین عباس تبار اهنگر
،
اعظم اعرابی
چکیده
(1898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(987 دریافت)
تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید
ص. 383-371
10.52547/fsct.19.124.371
پانته آ صالحی زاده
،
مسعود تقی زاده
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(1889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1345 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS