ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۲۴ - ( ۱۴۰۱ )
تاثیر شدت قهوهای شدن بر ویژگیهای بین سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد
ص. ۱۷-۱
10.52547/fsct.19.124.1
یاسمن لوائی
،
مهدی وریدی
*
،
مجید نوش کام
چکیده
(۲۶۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۴ دریافت)
بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک
ص. ۳۰-۱۹
10.52547/fsct.19.124.19
مهران صیادی
،
کیانا پورمحمدی
*
،
شهرزاد مالکی
،
الهه عابدی
چکیده
(۲۵۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۳ دریافت)
بررسی تجربی و مدلسازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشککن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۳۸-۳۱
10.52547/fsct.19.124.31
نوید گودینی
،
اشرف گوهری اردبیلی
*
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۲۴۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۴۴ دریافت)
بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی
ص. ۵۱-۳۹
10.52547/fsct.19.124.39
دلارام کارگر مطلق
*
،
انوشه شریفیان
چکیده
(۲۹۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۱ دریافت)
تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم
ص. ۶۶-۵۳
10.52547/fsct.19.124.53
شبنم ایمانی
،
آیناز علیزاده
*
،
مهناز طبیبی آذر
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(۲۷۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۴ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور
ص. ۷۸-۶۷
10.52547/fsct.19.124.67
الهه امینی
،
رضا کاراژیان
*
،
نجمه گرد نوشهری
چکیده
(۲۶۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۶ دریافت)
اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار
ص. ۹۰-۷۹
10.52547/fsct.19.124.79
زکریا حسینچی قره آغاج
،
محمد حسین عزیزی تبریززاد
*
،
غلامحسن اسدی
،
رضا عزیزی نژاد
چکیده
(۲۶۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۱ دریافت)
استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن
ص. ۹۹-۹۱
10.52547/fsct.19.124.91
مینا ترکمانی میانجی
،
مانیا صالحی فر
*
،
وجیهه فدایی نوغانی
چکیده
(۲۶۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۹ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریلآمید و ویژگی های بافتی نان قالبی
ص. ۱۱۱-۱۰۱
10.52547/fsct.19.124.101
لیلی فدایی اشکیکی
*
،
ماندانا طایفه
چکیده
(۲۵۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۳۲ دریافت)
تأثیر اسانس های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک
ص. ۱۲۶-۱۱۳
10.52547/fsct.19.124.113
محمدسامی اصولی زاده نوبری
،
سیده شیما یوسفی
*
،
وریا ویسانی
چکیده
(۲۵۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۲۱ دریافت)
بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچهای عامل کپکزدگی میوه پرتقال (پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان
ص. ۱۳۵-۱۲۷
10.52547/fsct.19.124.127
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۴۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۹ دریافت)
بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی
ص. ۱۴۵-۱۳۷
10.52547/fsct.19.124.137
مهسا محمدی
،
مسعود دزیانی
*
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(۲۴۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۶ دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی
ص. ۱۵۶-۱۴۷
10.52547/fsct.19.124.147
فاطمه نوری صفت
،
لیلا ناطقی
*
،
حامد زارعی
چکیده
(۲۱۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۶۸ دریافت)
استخراج و بررسی ویژگیهای عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن بهعنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کمچرب فراسودمند
ص. ۱۷۰-۱۵۷
10.52547/fsct.19.124.157
عاطفه محمدی
،
سید احمد شهیدی
*
،
علی رافع
،
شهرام نقی زاده رئیسی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(۲۷۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۶ دریافت)
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده
ص. ۱۸۳-۱۷۱
10.52547/fsct.19.124.171
حسین پورعبدالله
،
علیرضا صادقی
*
،
مریم ابراهیمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
،
جلال محمدزاده
چکیده
(۲۵۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۷ دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپکهای آلوده کننده پنیر سفید ایرانی
ص. ۱۹۶-۱۸۵
10.52547/fsct.19.124.185
درنوش جعفرپور
*
،
پریسا عطایی
چکیده
(۲۴۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۷ دریافت)
تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای موز
ص. ۲۰۶-۱۹۷
10.52547/fsct.19.124.197
فخرالدین صالحی
*
،
رعنا چراغی
،
مجید رسولی
چکیده
(۲۵۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۳۸ دریافت)
عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز
ص. ۲۱۶-۲۰۷
10.52547/fsct.19.124.207
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(۲۵۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۵۱ دریافت)
تأثیر استفاده از روشهای مختلف خشککردن و بستهبندی تحت اتمسفر اصلاحشده بر برخی ویژگیهای کیفی پودر سیب
ص. ۲۳۰-۲۱۷
10.52547/fsct.19.124.217
شیوا روشنی
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
*
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(۲۴۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۸ دریافت)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغگیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا
ص. ۲۴۰-۲۳۱
10.52547/fsct.19.124.231
reza esmaeilzadeh kenari
*
،
زینب زینب
چکیده
(۴۵۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۰۲ دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی
ص. ۲۵۵-۲۴۱
10.52547/fsct.19.124.241
فریده اسلام بیگ عراقی
،
رضوان موسوی ندوشن
*
،
افشین جعفرپور
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(۲۸۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۶۱ دریافت)
تأثیر متغیرهای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آردهای کامل جو دوسر و سنجد
ص. ۲۶۹-۲۵۷
10.52547/fsct.19.124.257
شهره تاتاری
،
فخری شهیدی
*
،
محمدجواد وریدی
،
الناز میلانی
،
محبت محبی
چکیده
(۲۴۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۵ دریافت)
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن
ص. ۲۸۴-۲۷۱
10.52547/fsct.19.124.271
اکرم کوهکن
*
چکیده
(۲۲۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۴۹ دریافت)
بهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.
ص. ۳۰۲-۲۸۵
10.52547/fsct.19.124.285
معصومه خسروی لاریجانی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(۲۳۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۵ دریافت)
بررسی فرآیند سرخ کردن در خلا برش های گوجه فرنگی و تعیین شرایط بهینه
ص. ۳۱۳-۳۰۳
10.52547/fsct.19.124.303
علی رضا بصیری
*
،
نسرین حسنی پر
،
بابک غیاثی طرزی
،
صحرا فرهادی
چکیده
(۲۸۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۸ دریافت)
مدلسازی و تاثیر شوکهای اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی
ص. ۳۲۶-۳۱۵
10.52547/fsct.19.124.315
امیر دادرس مقدم
*
،
سید مهدی حسینی
،
محمد حسین کریم
،
Hossein Badi Farzin
،
محمد نوروزیان
چکیده
(۲۴۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۲ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنیشده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. ۳۴۶-۳۲۷
10.52547/fsct.19.124.327
مینا عبدالعظیمی
،
محمد گلی
*
چکیده
(۲۵۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۱ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی
ص. ۳۵۷-۳۴۷
10.52547/fsct.19.124.347
سارا عرب مفرد
،
سید مهدی جعفری
*
،
امان محمد ضیائی فر
،
هدی شهیری طبرستانی
،
قاسم بهلکه
چکیده
(۲۴۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۶ دریافت)
تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر
ص. ۳۶۹-۳۵۹
10.52547/fsct.19.124.359
ژاله احمدی کبیر
،
محمد حسین عزیزی
،
حسین عباس تبار اهنگر
*
،
اعظم اعرابی
چکیده
(۲۹۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۵۵ دریافت)
تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید
ص. ۳۸۳-۳۷۱
10.52547/fsct.19.124.371
پانته آ صالحی زاده
،
مسعود تقی زاده
*
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(۲۵۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS