ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۱۰۵ - ( ۱۳۹۹ )
بررسی اثر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط اکستروژن آرد کامپوزیت گندم سن زده- کینوا در فرمولاسیون میان وعده غذایی
ص. ۱۴-۱
10.52547/fsct.17.105.1
آسیه قیافه شیرزادی
،
محمد جواد وریدی
*
،
الناز میلانی
چکیده
(۳۱۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۷ دریافت)
مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسمهای شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۳۰-۱۵
10.52547/fsct.17.105.15
مطهره پیرنیا
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سیدعلی مرتضوی
*
،
محبت محبی
چکیده
(۳۱۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۳ دریافت)
بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن
ص. ۴۶-۳۱
10.52547/fsct.17.105.31
پریسا دلالت
،
لیدا شاهسونی مجرد
*
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(۳۶۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۸ دریافت)
بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم
ص. ۶۲-۴۷
10.52547/fsct.17.105.47
مژده کریمی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
ایمان شهابی قهفرخی
،
جمشید خان چمنی
چکیده
(۳۱۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۷ دریافت)
مطالعه تقلبات شیر خام تحویل شده به کارخانه های لبنی استان مازندران
ص. ۷۰-۶۳
10.52547/fsct.17.105.63
آرش عبادی
،
مجتبی بنیادیان
*
،
مریم عباس والی
،
فهیمه توریان
،
زهرا هاشمی
چکیده
(۳۲۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۳۷ دریافت)
بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر
ص. ۸۰-۷۱
10.52547/fsct.17.105.71
سیده الهام ابراهیمی
،
آرش کوچکی
*
،
محبت محبی
،
الناز میلانی
چکیده
(۲۸۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۴ دریافت)
اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده
ص. ۸۸-۸۱
10.52547/fsct.17.105.81
نجمه واحد دهکردی
،
ابراهیم رحیمی
*
چکیده
(۲۵۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۷ دریافت)
بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار
ص. ۹۹-۸۹
10.52547/fsct.17.105.89
اکرم شریفی
*
،
سونیا رجبی
چکیده
(۲۶۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۰ دریافت)
پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنیشده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت
ص. ۱۱۱-۱۰۱
10.52547/fsct.17.105.101
سارا رنجبر
،
علیرضا بصیری
*
،
امیرحسین الهامی راد
،
اکرم شریفی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۳۲۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۳ دریافت)
بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتیاکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوههای ولیک
ص. ۱۲۲-۱۱۳
10.52547/fsct.17.105.113
آی تکین نجاتی راد
،
معصومه مقیمی
،
راحیل رضایی
*
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(۲۹۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۸ دریافت)
بررسی اثر نانوذرات تیتانیومدیاکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.)
ص. ۱۳۴-۱۲۳
10.52547/fsct.17.105.123
اتنا غلامی
،
حسین عباسپور
،
مهیار گرامی
،
حمید هاشمی مقدم
*
چکیده
(۳۱۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۶ دریافت)
کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی
ص. ۱۴۹-۱۳۵
10.52547/fsct.17.105.135
علی گنجلو
*
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
،
سمانه منجم
چکیده
(۳۷۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۵ دریافت)
بررسی امکان استفاده از پلاریزاسیون جریان الکتریکی مستقیم در کیفیتسنجی شیر
ص. ۱۵۹-۱۵۱
10.52547/fsct.17.105.151
راهب فروتن بیگباغلو
،
فاروق شریفیان
*
،
علی حسن پور
چکیده
(۲۹۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۵ دریافت)
جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل
ص. ۱۶۸-۱۶۱
10.52547/fsct.17.105.161
محمدرضا کوشکی
*
،
محمد حسین عزیزی تیریز زاد
،
شیما محرابی
چکیده
(۳۸۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۰ دریافت)
بررسی اثرات متقابل آروما/بافت بر درک شیرینی شیر کاکائو و کاربرد آن در کاهش مصرف شکر
ص. ۱۷۹-۱۶۹
10.52547/fsct.17.105.169
امیرحسین علی پور
،
محمد دانشی
*
،
ابوالفضل صادقیان
چکیده
(۲۶۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۶۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS