ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۹۸ - ( ۱۳۹۹ )
بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه فرآوری مغز تخمهآفتابگردان بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمهآفتابگردان بسته بندی شده
ص. ۱۲-۱
10.29252/fsct.17.01.01
افشین جعفرپور
*
،
نفیسه دریائی
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(۴۵۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۶ دریافت)
بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی
ص. ۲۶-۱۳
10.29252/fsct.17.01.02
آسیه دوستی
،
کاظم جعفری نعیمی
،
محمد بلوردی
*
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(۴۸۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۲ دریافت)
بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی
ص. ۴۰-۲۷
10.29252/fsct.17.01.03
لیلا خوشمرام
*
،
الهام غفارزاده
چکیده
(۴۴۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۳ دریافت)
تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک
ص. ۴۹-۴۱
10.29252/fsct.17.01.04
فاطمه بختیاری
،
حسین مقصودی
*
،
سپیده خراسانی
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(۴۳۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۶ دریافت)
انتقال جرم قارچ دکمه ای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی
ص. ۶۱-۵۱
10.29252/fsct.17.01.05
شادی بصیری
*
،
فرزاد غیبی
چکیده
(۴۲۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۲۵ دریافت)
بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-)
ص. ۷۲-۶۳
10.29252/fsct.17.01.06
داریوش خادمی شورمستی
*
،
فرید شریعتمداری
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
چکیده
(۴۹۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۹ دریافت)
ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران
ص. ۸۴-۷۳
10.29252/fsct.17.01.07
سبا بلقیسی
،
علی معتمدزادگان
*
،
جعفر میلانی
،
لادن رشیدی
،
علی رافع
چکیده
(۴۷۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۶ دریافت)
کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه
ص. ۹۶-۸۵
10.29252/fsct.17.01.08
نفیسه دعوتی
*
،
سمیه علی میرزائی
چکیده
(۴۰۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۴ دریافت)
تولید ماست تقویت شده با گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای
ص. ۱۰۸-۹۷
10.29252/fsct.17.01.09
نفیسه جعفری
،
سولماز صارم نژاد
*
چکیده
(۴۵۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۰ دریافت)
مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ
ص. ۱۱۹-۱۰۹
10.29252/fsct.17.01.10
آزاده طبایی
،
عیسی حزباوی
*
،
فیض اله شهبازی
چکیده
(۴۷۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۴۵ دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال
ص. ۱۳۴-۱۲۱
10.29252/fsct.17.01.11
نیلوفر رحمانی
،
اکرم سادات طباطبایی بفرویی
،
انوشه شریفان
*
چکیده
(۴۳۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۲ دریافت)
ویژگی های رنگ، بافت و قابلیت پذیرش پنیرسفید فراپالوده سین بیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی طی نگهداری
ص. ۱۴۵-۱۳۵
10.29252/fsct.17.01.12
فرشته ترابی
،
حسین جوینده
*
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
چکیده
(۴۵۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۸ دریافت)
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روشهای فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ
ص. ۱۵۸-۱۴۷
10.29252/fsct.17.01.13
سارا متینی
،
سید علی مرتضوی
*
،
علیرضا صادقیان
،
اکرم شریفی
چکیده
(۴۴۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۴ دریافت)
بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا
ص. ۱۶۸-۱۵۹
10.29252/fsct.17.01.14
حدیث عظیمی نژاد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۴۰۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۰ دریافت)
اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران
ص. ۱۸۱-۱۶۹
10.29252/fsct.17.01.15
مونا رحیمی
،
مریم قراچورلو
*
،
مهرداد قوامی
چکیده
(۶۳۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۳۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS