ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۳ - ( ۱۳۹۸ )
بررسی تأثیر سیستمهای هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئینهای شیر طی تخمیر ماست
ص. ۱۰-۱
علی معتمدزادگان
*
چکیده
(۴۹۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۴ دریافت)
شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای در نمونههای نان بربری با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی
ص. ۲۳-۱۱
وحیده مرادی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
*
،
عطاا شکوری
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(۴۹۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۴ دریافت)
شناسایی ژنتیکی و بررسی فعالیت ضد باکتریایی جدایه های لاکتیکی بدست آمده از کره مسکه بر باکتری های بیماریزا استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
ص. ۳۳-۲۳
احمد نصرالله زاده
،
مرتضی خمیری
*
،
علیرضا صادقی
،
ماندانا محمودی
،
مریم ابراهیمی
چکیده
(۵۰۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۴ دریافت)
بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر
ص. ۴۷-۳۵
شیرین سادات متولی
،
رضوان موسوی ندوشن
*
،
محمد ربانی
چکیده
(۵۰۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۰ دریافت)
بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم چرب و فراسودمند
ص. ۶۱-۴۹
فاطمه زهرایی پور
،
فریبا نقی پور
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(۴۸۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۰ دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی
ص. ۷۱-۶۳
مه رخ حاتمیان
،
محمد نوشاد
*
،
سامان آبدانان مهدی زاده
،
حسن برزگر
چکیده
(۴۸۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۵ دریافت)
تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز
ص. ۸۳-۷۳
رضا فتاحی
،
بابک قنبرزاده
*
،
جلال دهقان نیا
چکیده
(۴۲۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۹ دریافت)
تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با بهکارگیری روشهای طیفسنجی و داکینگ مولکولی
ص. ۹۸-۸۵
ایمان کاتوزیان
،
سید مهدی جعفری
*
،
یحیی مقصودلو
،
لیلا کرمی
،
محمد حسن ایکانی
چکیده
(۴۵۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۴۷ دریافت)
فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده
ص. ۱۰۷-۹۹
آذر سپاهی
،
اسماعیل عطای صالحی
*
،
مسعود یغبانی
چکیده
(۴۶۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۸ دریافت)
اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگیهای کیفی مافین
ص. ۱۲۰-۱۰۹
زهرا ساعدی
،
رضا کاراژیان
*
،
معصومه مهربان
چکیده
(۳۶۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۲۷ دریافت)
بررسی جامع عوامل موثر بر افزایش سرانه مصرف میگو در شهر تهران با تکیه بر سازه های نگرش و تصمیم به خرید
ص. ۱۳۴-۱۲۱
سهیل ریحانی پول
،
افشین عادلی
*
،
علیرضا عالیشاهی
چکیده
(۴۱۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۱۹ دریافت)
اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر
ص. ۱۴۲-۱۳۵
مهدی بیدقی
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(۴۲۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۰ دریافت)
تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ، عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم
ص. ۱۵۴-۱۴۳
Elnaz Mialni
*
،
ندا هاشمی
،
غلامعلی گلی موحد
،
مجید هاشمی
چکیده
(۳۶۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۶ دریافت)
اثر عصاره پونه کوهی بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ص. ۱۶۲-۱۵۵
مائده خردمندی
،
اسماعیل عطای صالحی
*
،
رضا اسماعیل زاده
چکیده
(۳۶۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۳ دریافت)
تولید هیدروژل برپایه کیتوزان و موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به روش تودهای شدن مرکب
ص. ۱۷۱-۱۶۳
سعید حمدی پور
،
میر خلیل پیروزی فرد
*
،
هادی الماسی
،
حامد همیشه کار
چکیده
(۳۵۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS