ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۲ - ( ۱۳۹۸ )
بررسی تاثیر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس پنتوسوس جداشده از عسل معده زنبور عسل به ماست همزده
ص. ۱۰-۱
بهنام صادقیان لودریجه
،
لیلا ناطقی
*
چکیده
(۱۰۰۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۵۰ دریافت)
تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L.)
ص. ۲۱-۱۱
نازنین زهرا بشارتی
،
ماندانا بی مکر
*
،
علی گنجلو
چکیده
(۵۲۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۹ دریافت)
غنیسازی ماست همزده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده
ص. ۳۶-۲۳
ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی
،
محمد قربانی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مرتضی خمیری
چکیده
(۵۲۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۷ دریافت)
تولید آب سیب پروبیوتیک تخمیرشده بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ص. ۴۹-۳۷
محمدرضا اعتقادی
،
فرزانه عبدالملکی
*
چکیده
(۵۴۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۵ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان
ص. ۶۲-۵۱
ولی ربیعی
*
،
رسول حیدرنژاد گیگلو
،
فرهنگ رضوی
چکیده
(۵۲۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۹ دریافت)
تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس
ص. ۷۲-۶۳
حدیثه باقری دادوکلائی
*
،
علی معتمدزادگان
،
لیلا نجفیان
چکیده
(۴۸۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۰ دریافت)
مطالعه آزمایشگاهی خشککردن کفپوشی گوشت میگو و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک آن
ص. ۸۷-۷۳
شبنم حمزه
،
علی معتمدزادگان
،
سید احمد شهیدی
*
،
محمد احمدی
،
جو رگینستین
چکیده
(۴۶۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۴ دریافت)
فعالیت آنتی اکسیدانی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی عسل در دو فصل از مناطق مختلف خراسان
ص. ۹۸-۸۹
شادی بصیری
*
،
فرزاد غیبی
،
نوید بصیری
چکیده
(۳۶۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۵۸ دریافت)
مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصارههای استخراجی (آبی، آلی و آنتوسیانین) از بخشهای مختلف انار(پوست، آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس
ص. ۱۱۱-۹۹
هدا پارسه
*
،
زهرا امام جمعه
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(۴۳۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۰ دریافت)
بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی
ص. ۱۲۷-۱۱۳
احمد نصرالله زاده
*
،
مرتضی خُمیری
چکیده
(۴۱۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۲۹ دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی خشککن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر
ص. ۱۴۱-۱۲۹
شهربانو حامدی
،
حمیدرضا اخوان
،
محمد هادی نعمت اللهی
،
محمد مهدی افصحی
*
چکیده
(۳۸۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۱ دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۱۵۲-۱۴۳
حورا طریقتی
،
زینب رفتنی امیری
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۴۰۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۸ دریافت)
بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی
ص. ۱۶۳-۱۵۳
محسن آزادبخت
*
،
محمد واحدی ترشیزی
،
محمدجواد محمودی
چکیده
(۳۲۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۹ دریافت)
اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشهای
ص. ۱۷۵-۱۶۵
زهرا باقری
*
،
علی معتمدزادگان
،
رضا خانبابائی
،
ایوب فرهادی
چکیده
(۳۴۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۸ دریافت)
تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»
ص. ۱۸۹-۱۷۷
مریم درستکار
،
فرید مرادی نژاد
*
،
الهام انصاری فر
چکیده
(۳۲۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS