ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۱ - ( ۱۳۹۸ )
بررسی تأثیر افزودن انواع مکمل فیبری اصلاحشده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و تغذیهای آبمیوه
ص. ۱۵-۱
طیبه توکلی ممتاز
،
الناز میلانی
*
،
مجید هاشمی
چکیده
(۸۵۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۴ دریافت)
اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
ص. ۲۹-۱۷
امیرحسین انصاری پور
،
محمدامین مهرنیا
*
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۸۸۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۸ دریافت)
بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر
ص. ۴۳-۳۱
فاطمه بیرمی
،
محمد حجتی
*
،
حسین جوینده
چکیده
(۸۸۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۵۱ دریافت)
تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن
ص. ۵۶-۴۵
بهارک بهمنش
،
احمد پدرام نیا
*
،
سید حسین استیری
،
فریبا نقی پور
چکیده
(۸۳۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۷ دریافت)
تعیین ویژگیهای رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنیشده با پودر برگ خرفه
ص. ۶۳-۵۷
محمد گلی
*
،
محمد علی ضیا
،
ناتالی صادق زاده
چکیده
(۸۰۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۵ دریافت)
توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
ص. ۷۹-۶۵
صابر امیری
،
رضا رضایی مکرم
*
،
محمود صوتی خیابانی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(۸۲۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۵ دریافت)
عصاره آبی استخراج شده عناب خشکشده به روش پاششی: ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
ص. ۹۱-۸۱
فخری شهیدی
*
،
شادی بلوریان
،
محمد مالکی
،
حامد حسینی
چکیده
(۷۴۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۳ دریافت)
اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۱۰۵-۹۳
محبوبه جمشیدی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
علی معتمدزادگان
،
پوریا بی پروا
چکیده
(۷۲۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۶ دریافت)
میکروانکپسولاسیون نانوامولسیون اسانس دارچین پایدار شده توسط بتا سیکلودکسترین و کازئینات سدیم
ص. ۱۱۷-۱۰۷
عارف عرفانی
،
میرخلیل پیروزی فرد
*
،
هادی الماسی
،
نسا غیبی
چکیده
(۷۸۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۹۸ دریافت)
استخراج اسانس از بذر رازیانه با استفاده از آب فوق داغ و مقایسه آن با تقطیر آبی
ص. ۱۲۸-۱۱۹
سینا صادق موسوی
*
،
آرزو دستپاک
چکیده
(۸۲۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۸ دریافت)
ﺑﻬﻴﻨﻪﺳﺎﺯﻱ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ فراسودمند ﻫﻠﻮ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺧﻮاﺹ ﺣﺴﻲ و ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺁﻥ
ص. ۱۴۴-۱۲۹
الهام افشانی
،
زهرا بیگ محمدی
*
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(۷۱۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۲ دریافت)
تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوهها و سبزیجات
ص. ۱۵۵-۱۴۵
مونا مظاهری
،
هما بقایی
*
،
بهاره عمادزاده
،
مرضیه بلندی
چکیده
(۶۹۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۱۵ دریافت)
بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم
ص. ۱۶۷-۱۵۷
مرجان نوری
*
،
آرمین امین مقدسی
چکیده
(۷۴۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۹ دریافت)
تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه
ص. ۱۸۰-۱۶۹
مرضیه داوودیان
،
مهدی سیدین
،
بهزاد ناصحی
*
چکیده
(۷۲۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۳ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ
ص. ۱۹۵-۱۸۱
حجت کاراژیان
*
،
وحید کیهانی
چکیده
(۶۶۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۵۲ دریافت)
اثر افزودن کنسانتره سیاهدانه بر خواص فیزیکی و کیفی نان تست بدون گلوتن طی دوره نگهداری
ص. ۲۱۱-۱۹۷
فرزانه علیشاهی
،
محمد فاضل
*
چکیده
(۷۲۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۸ دریافت)
بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده
ص. ۲۱۸-۲۱۳
Mohammad Ali Hesarinejad
*
،
سارا خسروشاهی
،
نیکا جعفرنیا
چکیده
(۷۱۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۱ دریافت)
بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)
ص. ۲۳۲-۲۱۹
نفیسه شرافت
،
حبیب اله میرزایی
*
،
سید مهدی جعفری
،
رضا صفری
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۶۵۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۳۶ دریافت)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس رازیانه بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کانامایسین
ص. ۲۴۱-۲۳۳
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(۶۳۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۸ دریافت)
افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی
ص. ۲۵۶-۲۴۳
علی وزیری
*
،
علی اکبر سیف کردی
،
آزاده شکرابی
،
صدف شاملو
چکیده
(۷۰۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۰۲ دریافت)
بررسی رهایش و خصوصیات فیزیکو شیمیایی نانوفیتوزوم حاوی اسانس زیره در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۲۶۷-۲۵۷
مریم خوش منظر
،
میرخلیل پیروزی فرد
*
،
حامد همیشه کار
چکیده
(۶۴۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۴۲ دریافت)
بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج
ص. ۲۸۱-۲۶۹
بیوک آقا فرمانی
*
،
صمد بدبدک
،
روح اله پاشایی بهرام
چکیده
(۶۴۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۵ دریافت)
بررسی اثر ضدباکتریایی تیمول، کارواکرول، اوژنول و منتول بر چهار باکتری مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات
ص. ۲۹۰-۲۸۳
سپیده عباسزاده
،
عقیل شریفزاده
،
محبوبه باقری
*
چکیده
(۶۵۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۸ دریافت)
بهینه سازی فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ
ص. ۳۰۳-۲۹۱
پرویز استخر
،
جواد توکلی
*
،
فرانک بیگ محمدی
،
شیما علایی
چکیده
(۶۴۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۱۹ دریافت)
اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون
ص. ۳۱۴-۳۰۵
زهرا داودی
*
،
محمد شاهدی
،
مهدی کدیور
چکیده
(۶۸۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۵ دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
ص. ۳۲۲-۳۱۵
مینا مهدوی یکتا
،
لیلا نوری
*
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۶۷۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۱ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر
ص. ۳۳۵-۳۲۳
الناز رجایی
،
هاجر شکرچی زاده
*
چکیده
(۶۲۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۹۸ دریافت)
اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر
ص. ۳۴۶-۳۳۷
مریم عجم
،
مینا سعیدیان
،
راضیه نیازمند
*
چکیده
(۶۶۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۴ دریافت)
استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتیبیوتیکهای ونکومایسین و جنتامایسین
ص. ۳۵۶-۳۴۷
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(۶۶۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۹ دریافت)
بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd.) در فصول مختلف
ص. ۳۶۷-۳۵۷
مهدی یونسی حمزه خانلو
*
،
بیوک آقا فرمانی
،
کاظم علیرضالو
،
امید فتحی زاده
،
محسن سبزی نوجه ده
چکیده
(۷۱۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS