You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
مریم قربانی، ناصر صداقت *، الناز میلانی، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم
ملیحه السادات غلام زاده، محمدامین حجازی *، ناهید حسین زاده قراجه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن
نصراله احمدی فرد *، خولیو همبرتو کوردوا مورتو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ
سید محمد مشکانی *، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی
سیده معصومه پورسید، علی معتمدزادگان، جعفر محمدزاده میلانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی
بهاره شهیدی، مریم کلانتری، ساره بوستانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده
مریم روشن ضمیر مشهدی، پیمان رجایی *، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست
سارا موحد *، گلسا خلعتبری محسنی، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت
مجتبی هادیان، مهدی قیافه داودی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نانورس روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم‌های بیوپلیمر کفیران
سید سعید حسینی، فرامرز خدائیان *، سهیلا اسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال
محمّد رضا صلاحی *، آرش قیطران پور، محبت محبی، محمّد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب
حسین جوینده، حمیده نامور، مهرداد نیاکوثری، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر توان‌های مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری
بهرام حسین زاده سامانی، زهرا لری گویینی *، شیدا فصیح زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن
سارا موحد *، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم
رقیه امینی سرتشنیزی، هدایت حسینی *، زهره امیری، رزیتا کمیلی، ماهرو عظیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان
شادی بصیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری
فریده طباطبایی یزدی *، سید علی مرتضوی، سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری
زهرا سلیمان بیگی، رضوان پور احمد *، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت
اعظم مهربان، محمدرضا عدالتیان دوم *، محمد حسین حداد خداپرست، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ
مریم ملکی *، محمد حسین حداد خداپرست، سید محمد مشکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت
فاطمه ریاضی *، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی، مریم خانی، سپیده پوروطن دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس
نعیمه عابدینی، علی نصیرپور، لیلا ناطقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی
الناز قره محمدلو، عباس جلیل زاده *، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی
شهین شرافتخواه آذری، بهرام فتحی آچاچلوئی *، کاظم علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه‌های نارنج
معصومه علیزاده شهریور *، حجت کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج
زینب رفتنی امیری *، مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده
آزیتا نعمتی *، محمد علیزاده، زهرا قاسم پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس
مهدی آل بوفتیله، مسعود رضائی *، هدایت حسینی، مهدی عبدالهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری
معصومه احمدی بلوطکی، بهزاد ناصحی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست همزده
نجمه صفری، محمد فاضل، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue