You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بستهبندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) مریم قربانی، ناصر صداقت
*، الناز میلانی، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم ملیحه السادات غلام زاده، محمدامین حجازی
*، ناهید حسین زاده قراجه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن نصراله احمدی فرد
*، خولیو همبرتو کوردوا مورتو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ سید محمد مشکانی
*، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی سیده معصومه پورسید، علی معتمدزادگان، جعفر محمدزاده میلانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی بهاره شهیدی، مریم کلانتری، ساره بوستانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر صمغهای پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده مریم روشن ضمیر مشهدی، پیمان رجایی
*، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست سارا موحد
*، گلسا خلعتبری محسنی، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت مجتبی هادیان، مهدی قیافه داودی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نانورس روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ممانعتکنندگی فیلمهای بیوپلیمر کفیران سید سعید حسینی، فرامرز خدائیان
*، سهیلا اسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال محمّد رضا صلاحی
*، آرش قیطران پور، محبت محبی، محمّد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کمچرب حسین جوینده، حمیده نامور، مهرداد نیاکوثری، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر توانهای مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری بهرام حسین زاده سامانی، زهرا لری گویینی
*، شیدا فصیح زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آن سارا موحد
*، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم رقیه امینی سرتشنیزی، هدایت حسینی
*، زهره امیری، رزیتا کمیلی، ماهرو عظیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان شادی بصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری فریده طباطبایی یزدی
*، سید علی مرتضوی، سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری زهرا سلیمان بیگی، رضوان پور احمد
*، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندامهای هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتریهای عامل فساد و مسمومیت اعظم مهربان، محمدرضا عدالتیان دوم
*، محمد حسین حداد خداپرست، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ مریم ملکی
*، محمد حسین حداد خداپرست، سید محمد مشکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریتهی سیاه سردشت فاطمه ریاضی
*، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی، مریم خانی، سپیده پوروطن دوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس نعیمه عابدینی، علی نصیرپور، لیلا ناطقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی الناز قره محمدلو، عباس جلیل زاده
*، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خشک کردن برگههای توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی شهین شرافتخواه آذری، بهرام فتحی آچاچلوئی
*، کاظم علیرضالو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقههای نارنج معصومه علیزاده شهریور
*، حجت کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج زینب رفتنی امیری
*، مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده آزیتا نعمتی
*، محمد علیزاده، زهرا قاسم پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس مهدی آل بوفتیله، مسعود رضائی
*، هدایت حسینی، مهدی عبدالهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری معصومه احمدی بلوطکی، بهزاد ناصحی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست همزده نجمه صفری، محمد فاضل، مهشید جهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)