You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر کاربرد فراصوت و اسید سیتریک بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر برپایه تفاله حاصل از آب گیری لیموترش میترا صوفی، آیناز علیزاده، حامد همیشه کار، هادی الماسی، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر چروکیدگی زغال اخته طی خشک کردن با هوای داغ رسول قربانی، محسن اسمعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر اینولین بر رشد سویه پروبیوتیکی بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی های شیمیایی ماست فرزاد ابراهیمی، نادر حبیبی، محمدیار حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی لاکتوباسیلوس ها از لبنیات سنتی روستاهای استان فارس و بررسی پتانسیل پروبیوتیکی آنها ندا زمانی، عباس اخوان سپهی، محمد رضا فاضلی، فرید شریعتمداری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از فرآوردههای لبنی سنتی ایران فائزه شیرخان، سعید میردامادی، مهتا میرزایی، بهروز اکبری آدرگانی، نیکو نصوحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسمز و پیش تیمارهای آنزیم بری و فراصوت بر خروج ترکیبات موثره از گیاه دارویی آویشن شادی بصیری، فرزاد غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) و سارگاسوم (Sargassum angustifulium) استخراج شده با فراصوت خدیجه شیرانی بیدابادی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، ناهید رحیمی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان مریم علایی، حجت کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از کیتوزان و β- سیکلو دکسترین بر حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی در گوشت چرخشده ماهی شیر (Scomberomorus commerson) طی نگهداری در یخچال زهرا پیشگاهی، رضوان موسوی ندوشن، پیمان مهستی، به آفرید قلندری
چکیده -
متن کامل (PDF)
انتخاب ژنوتیپهای برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازهخوری و فرآوری فروغ شواخی، ناصر بوذری، فوژان بدیعی، زهرا رفیعی درسنگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد. جمال سهرابی نیا، فردین تمجیدی، ناصر قادری
چکیده -
متن کامل (PDF)
نانو ریزپوشانی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و استفاده از نانوذرات حاصل در فرمولاسیون بستنی رضا صفری، زینب رفتنی امیری، سهیل ریحانی پول، هادی غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکی شیمیایی فیلمهای زیست تخریب پذیر رسانای پلیلاکتیکاسید حاوی پلیپیرول/اکسیدمس با پلیآنیلین/ اکسیدمس پریسا عبدالستاری، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خواص عملکردی وفیزیکوشیمیایی نشاسته های کینوا گونه تی تیکا کا و گندم گونه پیشگام نرگس نادیان، محمد حسین عزیزی، حسین عباس تبار آهنگر، اعظم اعرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ازن و ذغال فعال بر پاتولین در کنسانتره سیب الشان بشیری، سارا متینی، شهرام آرمیده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پودر روغن بزرک تولید شده با سلولز ریزبلور و برگ رزماری مهسا فرهودپور، صدیف آزادمرد دمیرچی، مهدی قره خانی، نارملا آصفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین بابک غیاثی طرزی، صدف کفاشی پرویان، پرستو دامن افشان، مهبد ایزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس پیاز و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا اینوکوا، اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، سودوموناس ائروژینوزا و کاندیدا آلبیکنس غلام رضا بخشی خانیکی، بهزاد ناصحی، محمد علی ابراهیمی، ندا موحدی صابر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی رضا فرهمندفر، جعفر محمدزاده میلانی، محمدرضا دباغ مظهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش معصومه عباسی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مجید عسگری سیاهویی، منصوره شمیلی، بابک مدنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L) کبری جلوخانی نیارکی، ندا احمدی کمازانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن پیمان اسماعیل زاده، محمد رضا احسانی، مریم میزانی، محمد هادی گیویان راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
عصاره اوجی: فنول و فلانوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط برونتنی بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات ضدمیکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانهزده مریم زارعلی، علیرضا صادقی، سید مهدی جعفری، علیرضا صادقی ماهونک، مریم ابراهیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کیفیت روغنهای نباتی موجود در بازار مصرف ایران توسط ارزیابی مقایسهای پارامترهای اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب فاطمه میرحاج، هما بقایی، احمد حیدریه، سپیده اشهد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج فاطمه ذبیحی، حجت کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی پروانه کرمی، محسن زندی، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم شهره تاتاری، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، Elnaz Mialni، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیها و کاربرد فیلمهای پلیاتیلنی فعال حاوی تیمول و لینالول در نگهداری پنیر موزارلا شادی چنگ، عبدالرضا محمدی نافچی، هما بقایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز مریم نوروزی، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)