You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بسته‌بندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH
لاله رومیانی *، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده
مسعود دزیانی *، فاطمه شهدادی، رقیه عزتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب
آریو امامی فر *، زهرا زنگنه، منصوره لطیفیان، زینب ارباب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران
پولین شهره *، مریم عزیزخانی، سارا مهدی زاده مود
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ
عاطفه عبداله زاده، زهرا بیگ محمدی *، مهدیه قمری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراورده‌های جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم)
الناز میلانی *، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک
آرزو علی اصل خیابانی، مهناز طبیبی آذر *، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی
محمد ملاویسی، عادل بیک بابایی *، احسان اکبری، مصطفی شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل
آیت محمدرزداری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، سجاد رستمی، زهرا ایزدی *، علی اصغر انصافی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni)
روح الله احمدی، یوسف حمیداوغلی *، بهمن شریفزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها
امیرپویا قندهاری یزدی *، لیلا کمالی روستا، محمد حسین عزیزی تیریز زاد، مهدی امینی، محمد توکلی، متین یحیوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، ولی ربیعی *، فرهنگ رضوی، داود جوادی، اکبر حسنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی
فریبا خادمی *، زینب مهدی پور بیرگانی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شده‌ی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان
حبیب اله عباسی *، هدا فهیم، محدثه محبوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع
لیلا سهرابی، علی فضل آرا *، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue