You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH لاله رومیانی
*، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده مسعود دزیانی
*، فاطمه شهدادی، رقیه عزتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب آریو امامی فر
*، زهرا زنگنه، منصوره لطیفیان، زینب ارباب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران پولین شهره
*، مریم عزیزخانی، سارا مهدی زاده مود
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرایند شفاف سازی آب گوجهفرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ عاطفه عبداله زاده، زهرا بیگ محمدی
*، مهدیه قمری
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراوردههای جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم) الناز میلانی
*، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک آرزو علی اصل خیابانی، مهناز طبیبی آذر
*، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی محمد ملاویسی، عادل بیک بابایی
*، احسان اکبری، مصطفی شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل آیت محمدرزداری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، سجاد رستمی، زهرا ایزدی
*، علی اصغر انصافی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni) روح الله احمدی، یوسف حمیداوغلی
*، بهمن شریفزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها امیرپویا قندهاری یزدی
*، لیلا کمالی روستا، محمد حسین عزیزی تیریز زاد، مهدی امینی، محمد توکلی، متین یحیوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر شبنم یعقوبی فر، ولی ربیعی
*، فرهنگ رضوی، داود جوادی، اکبر حسنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیهای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی فریبا خادمی
*، زینب مهدی پور بیرگانی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شدهی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان حبیب اله عباسی
*، هدا فهیم، محدثه محبوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسهای آلودگی به کلیفرم و اشرشیاکلی در مواد غذایی با استفاده از محیطهای کروموژن مختلف و ارزیابی آنها با روش مرجع لیلا سهرابی، علی فضل آرا
*، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue