You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک
رقیه اشرفی یورقانلو *، هاله همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی
تینا شایان، وحید حکیم زاده *، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول
درنا سلیمانیان، رسول پیرمحمدی، sajad pirsa *، لاله پیاهو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم
ملیحه معصومی، انوشه شریفان *، شیما یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک ‌اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری
فرشته السادات حسینی، حمیدرضا اخوان *، محمد بلوردی، پریسا باقری، محدثه پاکزاد مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ‌ دانه‌ بالنگو
اکرم کلکی بخشایش، سید حسین حسینی قابوس *، غلامحسن اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری
مارال سلطان زاده، سیدهادی پیغمبردوست *، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند
مهدی پورشایگان، رضا اسماعیل زاده کناری *، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا
جواد توکلی *، جواد خانی، محمد شهروزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسول‌های روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان
سارا مقصودی، reza esmaeilzadeh kenari *، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)
شیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی *، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
مرضیه خرمایی پور، امیر وزیری زاده *، غلامحسین محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
مسعود حاجی سلیمانی، شعله عطایی، علی گنجلو *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ کم‌کالری سوربیتول بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارمالاد توت‌فرنگی
لعیا عافی، لیلا روفه گری نژاد *، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو
کوروش اقبال طلب، Vajiheh Fadaei *، حسن جودکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن
فائزه کرمی، مهران اعلمی *، علیرضا صادقی ماهونک، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس
محمد کاوه *، احمد جهانبخشی، ایمان گل پور، ترحم مصری گندشمن، یوسف عباسپور گیلانده، شاهپور جاهدی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی
محمد حسین رجایی، محمد دانشی *، حسین واعظی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشک‌کردن آن با هوای داغ
فخری شهیدی *، محمد مالکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی
محمد حسن علی مددی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج
لحاک برزگر، سید مهدی اجاق *، علیرضا عالیشاهی، مجتبی رییسی، عباسعلی مطلبی، مهدی عبدالهی، سراج بیتا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد *، لیلا نجفیان
چکیده  
XML ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد *، لیلا نجفیان
چکیده  
XML شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند
ادریس آرژه *، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
فاطمه نوری حسین آبادی، شاداب شهسواری *، علی وزیری یزدی، آزاده همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه‌زده بر ویژگی‌های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن
غلامحسین حقایق *، نفیسه زاوه زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی
فاطمه باغبانی، علیرضا شیرازی نژاد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه تولید پپتید‌های ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم‌ آلکالاز
سیده نرگس مظلومی *، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، غلامرضا هوشمند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال
نیلوفر شهبازی، عبداله جمشیدی *، محمد عزیززاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
مسعود نجف نجفی *، زهره کول آبادی، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست
منا خداداد، مریم سلامی *، شهریار دبیریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue