You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک رقیه اشرفی یورقانلو
*، هاله همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی تینا شایان، وحید حکیم زاده
*، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول درنا سلیمانیان، رسول پیرمحمدی، sajad pirsa
*، لاله پیاهو
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم ملیحه معصومی، انوشه شریفان
*، شیما یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری فرشته السادات حسینی، حمیدرضا اخوان
*، محمد بلوردی، پریسا باقری، محدثه پاکزاد مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ دانه بالنگو اکرم کلکی بخشایش، سید حسین حسینی قابوس
*، غلامحسن اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری مارال سلطان زاده، سیدهادی پیغمبردوست
*، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند مهدی پورشایگان، رضا اسماعیل زاده کناری
*، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا جواد توکلی
*، جواد خانی، محمد شهروزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان سارا مقصودی، reza esmaeilzadeh kenari
*، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ) شیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی
*، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر مرضیه خرمایی پور، امیر وزیری زاده
*، غلامحسین محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مسعود حاجی سلیمانی، شعله عطایی، علی گنجلو
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی شکر با شیرینکننده کمکالری سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی مارمالاد توتفرنگی لعیا عافی، لیلا روفه گری نژاد
*، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو کوروش اقبال طلب، Vajiheh Fadaei
*، حسن جودکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن فائزه کرمی، مهران اعلمی
*، علیرضا صادقی ماهونک، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس محمد کاوه
*، احمد جهانبخشی، ایمان گل پور، ترحم مصری گندشمن، یوسف عباسپور گیلانده، شاهپور جاهدی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی محمد حسین رجایی، محمد دانشی
*، حسین واعظی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشککردن آن با هوای داغ فخری شهیدی
*، محمد مالکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی محمد حسن علی مددی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج لحاک برزگر، سید مهدی اجاق
*، علیرضا عالیشاهی، مجتبی رییسی، عباسعلی مطلبی، مهدی عبدالهی، سراج بیتا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد
*، لیلا نجفیان
چکیده
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد
*، لیلا نجفیان
چکیده
شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند ادریس آرژه
*، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی فاطمه نوری حسین آبادی، شاداب شهسواری
*، علی وزیری یزدی، آزاده همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانهزده بر ویژگیهای بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن غلامحسین حقایق
*، نفیسه زاوه زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی فاطمه باغبانی، علیرضا شیرازی نژاد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم آلکالاز سیده نرگس مظلومی
*، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، غلامرضا هوشمند
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال نیلوفر شهبازی، عبداله جمشیدی
*، محمد عزیززاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی مسعود نجف نجفی
*، زهره کول آبادی، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست منا خداداد، مریم سلامی
*، شهریار دبیریان
چکیده -
متن کامل (PDF)