ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۷۴ - ( ۱۳۹۷ )
تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی
ص. ۱-۱۲
صدیقه سلیمانی فرد
*
،
زهرا امام جمعه
،
محمد شاهدی
،
غلامرضا عسکری
چکیده
(۶۳۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۸ دریافت)
بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته
ص. ۱۳-۲۸
بهاره احمدی
،
بهجت تاج الدین
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۶۴۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۳۴ دریافت)
اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
ص. ۲۹-۳۶
فخرالدین صالحی
*
چکیده
(۶۲۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۱۳ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
ص. ۳۷-۴۹
سروش رحیمی خویگانی
،
احمد رجایی
*
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(۶۱۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۱۰ دریافت)
بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز
ص. ۵۱-۶۳
مژده پیرانی
،
مهرنوش تدینی
*
،
علی فضل آرا
چکیده
(۶۲۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۸۴ دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگیهای بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازهی میوهی به
ص. ۶۵-۷۵
مونا حدیدی
،
مینا کارگزاری
*
،
حسن گندمی نصرآبادی
چکیده
(۷۸۲۱ مشاهده)
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
ص. ۷۷-۸۴
امین سرفراز
،
محمد حسین عزیزی
*
،
حسن احمدی گاولیقی
،
محسن برزگر
چکیده
(۵۴۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۴ دریافت)
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ
ص. ۸۵-۹۸
سحر پیروز
،
محمدرضا خانی
*
چکیده
(۴۶۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۴۶ دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا
ص. ۹۹-۱۰۷
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(۴۵۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۴۲ دریافت)
مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج
ص. ۱۰۹-۱۱۷
محمد تقی گلمکانی
*
،
غلامرضا مصباحی
،
نرجس گرجی
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(۳۹۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۵۴ دریافت)
مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته
ص. ۱۱۹-۱۲۸
فروغ گیلانی
،
زینب رفتنی امیری
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۳۷۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۸۹ دریافت)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی
ص. ۱۲۹-۱۳۹
شیرین اشرفی شهمیرزادی
،
علی معتمدزادگان
*
،
علی جعفرپور
،
بهرام شهره
چکیده
(۳۱۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۶۷ دریافت)
اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری
ص. ۱۴۱-۱۵۴
مجید جعفری
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(۳۲۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۷ دریافت)
تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما
ص. ۱۵۵-۱۶۸
خشایار سرابندی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
چکیده
(۳۱۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۶ دریافت)
مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستانهای ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران
ص. ۱۶۹-۱۷۹
رضا فرهمندفر
*
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(۳۴۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۳۰ دریافت)
اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه
ص. ۱۸۱-۱۹۰
مهدی خیاط
*
،
فرشته صفی خانی
،
مهدی جهانی
،
فرید مرادی نژاد
چکیده
(۳۷۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۰ دریافت)
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
ص. ۱۹۱-۱۹۹
فاطمه رمضان
،
محمدعلی سحری
*
،
عیسی گلشاهی
چکیده
(۳۸۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۷ دریافت)
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم روی دانسیته ظاهری سیبزمینی طی سرخکردن
ص. ۲۰۱-۲۱۲
جلال دهقان نیا
*
،
ژیلا رنجزاد
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۳۰۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۱ دریافت)
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
ص. ۲۱۳-۲۲۲
نفیسه دعوتی
*
چکیده
(۳۵۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۳۰ دریافت)
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)
ص. ۲۲۳-۲۳۴
ابراهیم تقی نژاد
*
،
محمد هادی خوش تقاضا
،
علی متولی
چکیده
(۳۰۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۵۰ دریافت)
تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی
ص. ۲۳۵-۲۴۹
پرند محمودی
*
،
حمید توکلی پور
چکیده
(۴۹۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۸۶ دریافت)
طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده
ص. ۲۴۳-۲۵۴
محمد جواد وریدی
*
،
مهدی وریدی
،
میثم وجدی
،
اعظم شریف پور
چکیده
(۷۸۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۸۵ دریافت)
ارزیابی اثر پلیساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب
ص. ۲۵۱-۲۶۱
مریم جلیلی صفریان
،
علی گنجلو
*
،
ماندانا بی مکر
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(۳۶۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۱۴ دریافت)
بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان
ص. ۲۶۳-۲۷۱
زهرا فرهادیان
،
مسعود هنرور
*
چکیده
(۴۵۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۵۴ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)
ص. ۲۷۳-۲۸۱
شادی بلوریان
*
،
آیدا کامکار
،
مسعود نجف نجفی
،
علی محمدی ثانی
،
فرشته حسینی
،
حامد صابریان
چکیده
(۵۳۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۶۸ دریافت)
بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط
ص. ۲۸۳-۲۹۸
حنان لشکری
،
محمد جواد وریدی
*
،
محمد هادی اسکندری
،
مهدی وریدی
چکیده
(۳۶۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۳۲ دریافت)
تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. ۲۹۹-۳۱۲
سارا وفا
،
محمود ناصری
*
،
مریم وفایی
چکیده
(۳۶۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۶۲ دریافت)
تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل
ص. ۳۱۳-۳۲۰
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی
*
،
فروغ یوسف زایی
چکیده
(۵۴۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۶ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۳۲۱-۳۲۹
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی
*
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(۴۱۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۳۹ دریافت)
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز
ص. ۳۳۱-۳۴۱
مریم بابایی
*
،
مهناز هاشمی روان
،
رضوان پوراحمد
چکیده
(۵۴۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۶۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS