ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 72 - ( 1396 )
استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
ص. 12-1
سجاد پیرسا
*
،
ایمان یزدانی
،
هادی الماسی
،
محمد علیزاده
چکیده
(6235 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5199 دریافت)
اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
ص. 24-13
سجاد پیرسا
*
،
شیوا قارونی
،
رسول پیرمحمدی
،
هادی الماسی
،
احمد پورستار مرجانی
چکیده
(6215 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3577 دریافت)
بررسی خصوصیات همافزائی و همستیزی عصاره چای سبز و هل
ص. 36-25
اکرم آریان فر
*
،
مریم سردرودیان
چکیده
(5804 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2008 دریافت)
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
ص. 45-37
مرجان عزیز محمدی
،
مرضیه بلندی
*
چکیده
(5776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3909 دریافت)
بهینهسازی فرآیند خشککردن پاششی رب گوجهفرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 65-47
عادل دزیانی
،
سید مهدی جعفری
*
،
امان محمد ضیائی فر
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(5484 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4116 دریافت)
مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
ص. 78-67
منصوره نودهی
،
جمشید فرمانی
*
،
رویا باقری
چکیده
(5910 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3748 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
ص. 89-79
الهام لطفی
،
علی گنجلو
*
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(5303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3557 دریافت)
مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینهی آن با روش سطح پاسخ
ص. 103-91
هاله جعفری
،
میرخلیل پیروزی فرد
*
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
چکیده
(4760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1851 دریافت)
تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
ص. 120-105
فاطمه محمّدی گرفمی
،
محمدرضا اسحاقی
*
،
لیلا ناطقی
چکیده
(3318 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3129 دریافت)
مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نانهای صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه
ص. 132-121
مصطفی کرمی
*
،
مریم صفیاری
چکیده
(3308 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1893 دریافت)
مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کمچرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
ص. 326-131
مریم ید ملت
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
چکیده
(3447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3438 دریافت)
بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگیهای حسی و شیمیایی کیک روغنی
ص. 153-133
امیر جعفرنژادی ماسوله
*
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3842 دریافت)
تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی عصاره برگ زیتون
ص. 163-155
مهناز منافی دیزج یکان
،
محمد حسین حداد خداپرست
*
،
صدیف ازاد مرد دمیرچی
،
هادی ولیزاده
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(4294 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2018 دریافت)
برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
ص. 176-165
مهران نوری
،
بهزاد ناصحی
*
،
شیما جلدانی
،
مائده ایزدی
چکیده
(3094 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1715 دریافت)
تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
ص. 185-177
راحله دهقان تنها
،
محمد حسین امینی فرد
،
حسن بیات
*
چکیده
(3401 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1937 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
ص. 201-187
آسیه حسن زاده
،
زینب رفتنی امیری
*
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(3356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3581 دریافت)
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخکردن سطحی و عمیق
ص. 214-203
پروا صالح اقدم
،
نارملا آصفی
*
چکیده
(3545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3024 دریافت)
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی
ص. 229-215
ضحی چهاردهی سیرتی
،
فرناز موحدی
*
،
مهرناز امینیفر
چکیده
(3918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3264 دریافت)
مدلسازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کمچرب
ص. 241-231
زهرا امیری ریگی
،
منصور کاظمی مقدم
*
چکیده
(3149 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3394 دریافت)
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بستهبندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
ص. 257-243
مرتضی سلطانی
،
سید محمدباقر جعفری
*
،
ساجده سادات مجیدی
چکیده
(3218 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4697 دریافت)
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 272-259
الهه زاغیان
*
،
محمد فاضل نجف آبادی
چکیده
(3528 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3453 دریافت)
اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
ص. 281-273
فاطمه اسماعیل زاده کناری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(3014 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3143 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
ص. 290-283
مرجان توکل
،
علی محمدی ثانی
*
،
ایمان فرحبخش
چکیده
(3050 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1709 دریافت)
مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
ص. 300-291
محسن وظیفه دوست
*
چکیده
(3729 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1775 دریافت)
استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
ص. 312-301
منصوره سلیمانی فرد
*
،
مهران اعلمی
،
روح الله حیدری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
گودرز نجفیان
چکیده
(3449 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1729 دریافت)
بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرفکنندگان به لبنیات برند
ص. 336-327
علیرضا کرباسی
،
حنانه آقاصفری
*
چکیده
(3212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3477 دریافت)
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
ص. 346-337
سید حمیدرضا ضیاءالحق
،
مصطفی مظاهری تهرانی
*
،
سید محمد رضوی
،
حسن رشیدی
چکیده
(2965 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1897 دریافت)
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
ص. 356-347
امیر عرفان تقی زاده
،
رضوان پور احمد
*
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(4199 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4877 دریافت)
اثر صمغ دانهریحان و اسانس پونهکوهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیکشکلاتی با چربی کاهش یافته
ص. 369-357
سمانه عسگری ورجانی
،
مانیا صالحی فر
*
،
شهلا شهریاری
چکیده
(3225 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1843 دریافت)
شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
ص. 381-371
لیلا کمالی روستا
*
،
امین سید یعقوبی
،
محسن امینی
،
مهدی امینی
چکیده
(4138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1706 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS