ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۷۲ - ( ۱۳۹۶ )
استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
ص. ۱۲-۱
سجاد پیرسا
*
،
ایمان یزدانی
،
هادی الماسی
،
محمد علیزاده
چکیده
(۶۳۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۹۵ دریافت)
اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
ص. ۲۴-۱۳
سجاد پیرسا
*
،
شیوا قارونی
،
رسول پیرمحمدی
،
هادی الماسی
،
احمد پورستار مرجانی
چکیده
(۶۲۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۴۷ دریافت)
بررسی خصوصیات همافزائی و همستیزی عصاره چای سبز و هل
ص. ۳۶-۲۵
اکرم آریان فر
*
،
مریم سردرودیان
چکیده
(۵۸۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۴ دریافت)
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
ص. ۴۵-۳۷
مرجان عزیز محمدی
،
مرضیه بلندی
*
چکیده
(۵۸۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۸۸ دریافت)
بهینهسازی فرآیند خشککردن پاششی رب گوجهفرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۶۵-۴۷
عادل دزیانی
،
سید مهدی جعفری
*
،
امان محمد ضیائی فر
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(۵۵۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۷۷ دریافت)
مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
ص. ۷۸-۶۷
منصوره نودهی
،
جمشید فرمانی
*
،
رویا باقری
چکیده
(۵۹۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۲۶ دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
ص. ۸۹-۷۹
الهام لطفی
،
علی گنجلو
*
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۵۳۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۱۷ دریافت)
مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینهی آن با روش سطح پاسخ
ص. ۱۰۳-۹۱
هاله جعفری
،
میرخلیل پیروزی فرد
*
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
چکیده
(۴۸۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۳ دریافت)
تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
ص. ۱۲۰-۱۰۵
فاطمه محمّدی گرفمی
،
محمدرضا اسحاقی
*
،
لیلا ناطقی
چکیده
(۳۳۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۹۴ دریافت)
مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نانهای صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه
ص. ۱۳۲-۱۲۱
مصطفی کرمی
*
،
مریم صفیاری
چکیده
(۳۳۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۸ دریافت)
مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کمچرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
ص. ۳۲۶-۱۳۱
مریم ید ملت
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
چکیده
(۳۵۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۸ دریافت)
بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگیهای حسی و شیمیایی کیک روغنی
ص. ۱۵۳-۱۳۳
امیر جعفرنژادی ماسوله
*
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۳۴۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۲۰ دریافت)
تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی عصاره برگ زیتون
ص. ۱۶۳-۱۵۵
مهناز منافی دیزج یکان
،
محمد حسین حداد خداپرست
*
،
صدیف ازاد مرد دمیرچی
،
هادی ولیزاده
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(۴۳۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۱ دریافت)
برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
ص. ۱۷۶-۱۶۵
مهران نوری
،
بهزاد ناصحی
*
،
شیما جلدانی
،
مائده ایزدی
چکیده
(۳۱۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۹ دریافت)
تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
ص. ۱۸۵-۱۷۷
راحله دهقان تنها
،
محمد حسین امینی فرد
،
حسن بیات
*
چکیده
(۳۴۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۱ دریافت)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
ص. ۲۰۱-۱۸۷
آسیه حسن زاده
،
زینب رفتنی امیری
*
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(۳۴۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۵۵ دریافت)
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخکردن سطحی و عمیق
ص. ۲۱۴-۲۰۳
پروا صالح اقدم
،
نارملا آصفی
*
چکیده
(۳۶۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۶۹ دریافت)
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی
ص. ۲۲۹-۲۱۵
ضحی چهاردهی سیرتی
،
فرناز موحدی
*
،
مهرناز امینیفر
چکیده
(۴۰۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۳۷ دریافت)
مدلسازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کمچرب
ص. ۲۴۱-۲۳۱
زهرا امیری ریگی
،
منصور کاظمی مقدم
*
چکیده
(۳۲۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۴۰ دریافت)
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بستهبندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
ص. ۲۵۷-۲۴۳
مرتضی سلطانی
،
سید محمدباقر جعفری
*
،
ساجده سادات مجیدی
چکیده
(۳۳۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۴۷ دریافت)
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۷۲-۲۵۹
الهه زاغیان
*
،
محمد فاضل نجف آبادی
چکیده
(۳۶۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۳۱ دریافت)
اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
ص. ۲۸۱-۲۷۳
فاطمه اسماعیل زاده کناری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(۳۰۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۹۵ دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
ص. ۲۹۰-۲۸۳
مرجان توکل
،
علی محمدی ثانی
*
،
ایمان فرحبخش
چکیده
(۳۱۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۵ دریافت)
مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
ص. ۳۰۰-۲۹۱
محسن وظیفه دوست
*
چکیده
(۳۷۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۰ دریافت)
استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
ص. ۳۱۲-۳۰۱
منصوره سلیمانی فرد
*
،
مهران اعلمی
،
روح الله حیدری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
گودرز نجفیان
چکیده
(۳۵۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۷۲ دریافت)
بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرفکنندگان به لبنیات برند
ص. ۳۳۶-۳۲۷
علیرضا کرباسی
،
حنانه آقاصفری
*
چکیده
(۳۲۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۹۳ دریافت)
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
ص. ۳۴۶-۳۳۷
سید حمیدرضا ضیاءالحق
،
مصطفی مظاهری تهرانی
*
،
سید محمد رضوی
،
حسن رشیدی
چکیده
(۳۰۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۲ دریافت)
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
ص. ۳۵۶-۳۴۷
امیر عرفان تقی زاده
،
رضوان پور احمد
*
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(۴۲۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۷۱ دریافت)
اثر صمغ دانهریحان و اسانس پونهکوهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیکشکلاتی با چربی کاهش یافته
ص. ۳۶۹-۳۵۷
سمانه عسگری ورجانی
،
مانیا صالحی فر
*
،
شهلا شهریاری
چکیده
(۳۳۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۰ دریافت)
شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
ص. ۳۸۱-۳۷۱
لیلا کمالی روستا
*
،
امین سید یعقوبی
،
محسن امینی
،
مهدی امینی
چکیده
(۴۲۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS