ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۶۰ - ( ۱۳۹۵ )
تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی
ص. ۱۰-۱
نجمه خادمی پور
،
بهزاد ناصحی
*
،
محمد طاهانژاد
چکیده
(۵۷۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۳۵ دریافت)
تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال
ص. ۲۴-۱۱
عادل میرمجیدی
،
سلیمان عباسی
*
،
زهره حمیدی اصفهانی
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(۶۲۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۹۳ دریافت)
اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۳۶-۲۵
مریم خضری پورعرب
،
محمد حجتی
*
،
وحید سمواتی
چکیده
(۴۹۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۶۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریزساختار فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سرگنده
ص. ۴۷-۳۷
سیده خدیجه حسینی
*
،
علی معتمدزادگان
،
زینب رفتنی امیری
،
شبنم حمزه
چکیده
(۵۱۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۳۷۲ دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۵۹-۴۹
هانیه کاشانی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(۵۱۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۳ دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیکهای اسفنجی
ص. ۷۹-۶۱
عماد احمدی
،
یحیی مقصودلو
*
،
محمد حسین عزیزی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(۴۷۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۲ دریافت)
بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشککن بستر سیال
ص. ۹۱-۸۱
مهدی خدادادی
*
،
محمد هاشم رحمتی
،
محمدرضا علیزاده
،
عباس رضایی اصل
چکیده
(۵۶۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۷۲ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب
ص. ۱۰۴-۹۳
عباس مهجوریان
*
،
سید علی مرتضوی
،
محسن مختاریان
،
شادی جعفری سواره
چکیده
(۴۷۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۵۳ دریافت)
تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین
ص. ۱۱۳-۱۰۵
محمد حسین مولایی فر
،
محمود امین لاری
،
مهرداد نیاکوثری
،
ساره بوستانی
*
چکیده
(۴۳۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۱ دریافت)
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع
ص. ۱۲۴-۱۱۵
امین سرفراز
،
محمد حسین عزیزی
*
،
زهره حمیدی اصفهانی
،
علی ظفری
چکیده
(۴۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۵۴ دریافت)
افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین
ص. ۱۳۶-۱۲۵
مرجان انشاییه مرجان انشاییه
*
،
آزاده عبدلی
،
محبوبه مدنی
چکیده
(۵۸۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۸۵ دریافت)
مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته
ص. ۱۴۷-۱۳۷
سیده الهه موسوی فر
،
معصومه انوری
،
غلام خیاطی
*
چکیده
(۵۳۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۴۹ دریافت)
بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان
ص. ۱۵۵-۱۴۹
سمیرا قاسمی دماوندی
*
،
علی رضا قدس ولی
،
فاطمه فاضلی
چکیده
(۵۲۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۹۱ دریافت)
بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری
ص. ۱۷۲-۱۵۷
ملیحه کرامت
،
محمد تقی گلمکانی
*
،
محمود امین لاری
،
نصیره علوی
،
مسعود نوروزی
،
شهرام شکرفروش
چکیده
(۶۱۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۱۷ دریافت)
بررسی تاثیر صمغهای زانتان و گوار بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
ص. ۱۸۶-۱۷۳
محمد سعید دهدشتی ها
،
سید ابراهیم حسینی
*
،
عاطفه اصفهانی مهر
چکیده
(۴۶۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۵۰ دریافت)
تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET)
ص. ۱۸۷-۱۹۷
مهدی فرهودی
*
،
سید محمد موسوی
،
رحمت ستوده قره باغ
،
زهرا امام جمعه
،
عبدالرسول ارومیه ای
چکیده
(۵۱۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۱۴۶ دریافت)
بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی
ص. ۲۰۸-۱۹۹
نسیم سالور
،
مانیا صالحی فر
*
،
محمد حسین عزیزی
،
رضا افشین پژوه
چکیده
(۵۶۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۸۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS