ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
جلد ۱۳ - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)-
تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی
ص. ۱۰-۱
ایمان فرح بخش
*
،
افشین فرح بخش
،
سینا زره پوش
چکیده
(۷۵۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۴۶۳ دریافت)
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و مدلسازی سنیتیک رطوبتزنی نخود فرنگی
ص. ۲۰-۱۱
علی آلحسینی
*
،
علی رافع
،
علی فائزیان
،
الهام آلحسینی
چکیده
(۵۵۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۴۸ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
ص. ۳۰-۲۱
بی بی مرضیه رضوی زاده
*
،
فائزه خانمحمدی
،
سید ناصر عزیزی
چکیده
(۵۳۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۱۵ دریافت)
خاصیت زیستتخریبپذیری چندسازه طبیعی بر مبنای پلیاتیلن/سلولز
ص. ۳۶-۳۱
بهجت تاج الدین
*
چکیده
(۶۱۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۵۰ دریافت)
کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
ص. ۴۹-۳۷
علیرضا مهرگان نیکو
*
،
رسول کدخدایی
،
بهروز قرآنی
،
حسام الرزاق
،
نیک تاکر
چکیده
(۵۱۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۳۵ دریافت)
معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو
ص. ۶۲-۵۱
بهروز قرآنی
*
چکیده
(۸۵۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۴۹۵ دریافت)
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین
ص. ۷۲-۶۳
مهنوش میرعلایی مطلق
،
اکرم آریان فر
*
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(۷۶۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۲۷ دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
ص. ۸۱-۷۳
الناز واحدی
*
،
علی رافع
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(۵۰۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۴۴ دریافت)
بررسی برخی الزامات برچسبگذاری در فرآوردههای لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران
ص. ۹۰-۸۳
زهره دلشادیان
،
محمد رضا کوشکی
،
رضا محمدی
،
امیر محمد مرتضویان
*
چکیده
(۴۷۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۹۶ دریافت)
تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگیهای بافت ماست
ص. ۹۹-۹۱
حسین جوینده
*
،
رضوانه محمودی
،
وحید سمواتی
،
محمد حجتی
چکیده
(۵۰۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۸۳ دریافت)
بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ص. ۱۱۱-۱۰۱
ایمان خبر
*
،
لیلا گلستان
چکیده
(۳۱۴۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۵۶۵ دریافت)
بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری
ص. ۱۲۳-۱۱۳
هما بهمدی
*
،
فروغ شواخی
چکیده
(۴۴۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۴۹ دریافت)
تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
ص. ۱۳۷-۱۲۷
مژگان نجف زاده
،
مرضیه بلندی
،
الناز میلانی
*
چکیده
(۵۱۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۸۶ دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی
ص. ۱۵۱-۱۳۹
الناز مرد علی زکریا
*
،
محمد حسین عزیزی
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(۴۳۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۳۲ دریافت)
اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ
ص. ۱۶۴-۱۵۳
آناهیتا طریقی
*
،
مزدک علیمی
،
حسین یوسفی
چکیده
(۶۵۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۴۹ دریافت)
پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری
ص. ۱۷۳-۱۶۵
آزاده قربانی حسن سرایی
*
،
فخری شهیدی
،
حمیدبهادر قدوسی
،
علی معتمدزادگان
،
مهدی وریدی
چکیده
(۶۲۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۸۷ دریافت)
بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب
ص. ۱۸۴-۱۷۵
فروغ شواخی
*
،
هما بهمدی
چکیده
(۵۹۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۳۳ دریافت)
بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت
ص. ۱۹۲-۱۸۵
وحید بااقبالی
،
مهرداد نیاکوثری
*
چکیده
(۵۲۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۲۴ دریافت)
تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال
ص. ۲۰۲-۱۹۳
اشکان رضایی
*
،
علیرضا موسیخانی گنجه
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۴۶۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۷۶ دریافت)
بهینهسازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ
ص. ۲۱۵-۲۰۳
کریم راکی سلیمی
*
،
مریم هاشمی
،
محمد صفری
چکیده
(۵۸۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۶۰ دریافت)
کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی
ص. ۲۲۷-۲۱۷
نسیم خورشیدیان
،
مجتبی یوسفی اصلی
،
سیده معصومه عرب
،
حسین حبیبی
،
محمدرضا ۲ کوشکی
*
چکیده
(۵۱۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۳۵ دریافت)
تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ص. ۲۴۱-۲۲۹
فاطمه رستمی ابوالوردی
،
مهرداد نیاکوثری
*
،
سید محمد مهدی دادفر
چکیده
(۴۶۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۷۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS