ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۶۱ - ( ۱۳۹۵ )
اثر بستهبندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و برهموم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین 88 “ در طی نگهداری
ص. ۱-۱۵
آنیتا رامی
،
حسین شیخ لوئی
،
علیرضا یوسفی
چکیده
(۶۳۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۵۵ دریافت)
بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی
ص. ۱۷-۲۴
مرضیه پاک ترمنی
،
علی احسانی
،
پیمان قجر بیگی
*
چکیده
(۶۸۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۲۹۹ دریافت)
تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل
ص. ۳۲-۲۵
عاطفه سلیمانی فارسانی
،
آی ناز خدانظری
*
چکیده
(۶۴۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۰۳ دریافت)
بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیشبینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب
ص. ۳۳-۴۳
محسن مختاریان
،
مهران محمودی
،
مستانه ملکی
،
عباس مهجوریان
*
چکیده
(۶۲۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۹۱ دریافت)
تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides
ص. ۴۵-۵۴
زهرا مومن زاده
،
آی ناز خدانظری
*
،
کمال غانمی
چکیده
(۶۸۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۸۱ دریافت)
ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونههای غذایی
ص. ۵۵-۷۵
الهه منصوری
،
محبوبه سرابی جماب
*
،
بهروز قرآنی
،
سید احمد مهاجری
چکیده
(۶۴۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۱۸ دریافت)
بررسی اثر پودر شیر سویا بهعنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم
ص. ۷۷-۸۶
فریبا نقی پور
*
،
بهاره صحرائیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مهدی کریمی
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۶۵۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۰ دریافت)
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ
ص. ۸۷-۹۷
فخرالدین صالحی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(۵۲۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۸۱ دریافت)
بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو
ص. ۹۹-۱۰۸
فاطمه ریاضی
*
،
فریبا زینالی
،
ابراهیم حسینی
،
هما بهمدی
چکیده
(۴۳۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۴ دریافت)
بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون
ص. ۱۰۹-۱۲۱
محمد هادی خوش تقاضا
*
،
ابراهیم تقی نژاد
چکیده
(۴۸۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۷۳ دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین
ص. ۱۲۳-۱۳۰
الهام نورمحمدی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
معصومه صادقی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(۴۳۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۶۶ دریافت)
ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آنها با رقم زراعی
ص. ۱۳۱-۱۴۰
سارا زارع
*
،
محمدعلی نجفی
،
براتعلی فاخری
،
علیاشرف جعفری
چکیده
(۴۶۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۸۰ دریافت)
بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی
ص. ۱۴۱-۱۴۹
پریسا صائمی
،
مانیا صالحی فر
*
،
محمد حسین عزیزی
،
رضا افشین پژوه
چکیده
(۴۳۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۷۴ دریافت)
ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم بهعنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب
ص. ۱۵۱-۱۶۴
فریبا نقی پور
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
محبّت محبّی
چکیده
(۴۳۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۲۱ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کمچرب حاوی آرد کامل دانه خربزه
ص. ۱۶۵-۱۷۲
علی زارعی
*
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(۴۶۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۸۹۸ دریافت)
تأثیر پوششهای هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخشده
ص. ۱۷۳-۱۸۲
سید مهدی اجاق
*
،
کاوه رحمانی فرح
،
سجاد ایزدی
،
بهاره شعبانپور
چکیده
(۴۵۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۲۸ دریافت)
استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر
ص. ۱۸۳-۱۹۳
کامیار ملکی اسکی
*
،
حبیب الله میرزایی
،
ابوالفضل فدوی
چکیده
(۵۱۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۸۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS