ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۲، شماره ۴۸ - ( ۱۳۹۴ )
تأثیر زمان یخگذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی
ص. ۱۲-۱
نسرین پراشیده
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
*
،
مهدی محمدی
چکیده
(۹۷۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۶ دریافت)
رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری
ص. ۲۶-۱۳
اورنگ خادمی
*
،
ذبیح اله زمانی
،
یونس مستوفی
،
سیامک کلانتری
،
موسی رسولی
چکیده
(۱۰۱۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۸۳۵ دریافت)
بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبههای انار در خشککن ترکیبی خلأ – خورشیدی
ص. ۳۶-۲۷
بهنام علائی
،
رضا امیری چایجان
*
چکیده
(۹۳۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۷۲ دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی
ص. ۴۶-۳۷
لاله رومیانی
*
،
نوردهر رکنی
چکیده
(۹۵۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۸۴ دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی
ص. ۵۹-۴۷
اسماعیل خزایی پول
،
فخری شهیدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(۱۱۵۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۵۵۸ دریافت)
اثر بستهبندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمهای
ص. ۷۰-۶۱
نیره کریمی
،
لاله مشرف
*
چکیده
(۹۷۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۱۲۵ دریافت)
اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگیهای پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی
ص. ۷۸-۷۱
کمیل رشیدی
،
مرتضی مشایخ
*
،
امیر محمد مرتضویان
،
زهره امیری
چکیده
(۱۰۸۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۴۹ دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. ۸۸-۷۹
صونا کلته
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
*
،
مصطفی یوسف الهی
چکیده
(۷۱۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۲۶ دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی
ص. ۹۷-۸۹
ثمانه حاتمی
،
مسعود یاورمنش
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(۶۰۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۵۷ دریافت)
کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی
ص. ۱۱۴-۹۹
زهره معصومیان
*
،
مسعود یاورمنش
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
محمود صادقی
،
محمد سهرابی بالسینی
چکیده
(۶۳۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۶۲ دریافت)
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتریهای لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی
ص. ۱۲۸-۱۱۵
طاهره نریمانی
،
علیرضا تارینژاد
*
،
محمد امین حجازی
چکیده
(۸۱۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۴۴۰ دریافت)
تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیستتخریبپذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia)
ص. ۱۳۸-۱۲۹
اکرم عربستانی
*
،
مهدی کدیور
،
محمد شاهدی
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(۶۰۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۱۳ دریافت)
اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش
ص. ۱۵۱-۱۳۹
اعظم ایوبی
*
،
ناصر صداقت
،
مهدی کاشانینژاد
،
محبت محبی
،
نجمه یوسفتبار
چکیده
(۶۳۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۹۰ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هستهی خرما
ص. ۱۶۱-۱۵۳
فاطمه شکرالهی
،
مسعود تقی زاده
*
،
آرش کوچکی
،
محمدحسین حداد خداپرست
چکیده
(۶۲۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۱۴۷ دریافت)
بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب
ص. ۱۷۴-۱۶۳
آسیه علی پور
،
آرش کوچکی
*
،
رسول کدخدایی
،
مهدی وریدی
چکیده
(۶۶۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۹۳۶ دریافت)
بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع
ص. ۱۹۰-۱۷۵
عیسی جاهد
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد الهی
چکیده
(۶۳۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۲۷۰ دریافت)
بررسی اثر نسبتهای مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگیهای رئولوژیکی کره کمچرب
ص. ۲۰۱-۱۹۱
نفیسه واحدی
*
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(۵۷۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۲۰۳ دریافت)
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم
ص. ۲۱۴-۲۰۳
شهین زمردی
،
نجمه آبرون
،
اصغر خسروشاهی اصل
*
چکیده
(۱۶۷۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۶۸۵۶ دریافت)
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی
ص. ۲۲۹-۲۱۵
محمد مهدی حیدری
،
سید مهدی نصیری
*
چکیده
(۶۲۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۷۴ دریافت)
تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک
ص. ۲۴۴-۲۳۱
محمد هادی روزگار
،
محمد شاهدی
*
،
ناصر همدمی
چکیده
(۶۲۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۹۵ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS