ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 153 - ( 1403 )
پایش تغییرات فیزیکوشیمیایی تخممرغ با پوشش نانوچندسازه فعال حاوی عصاره سیر (Allium sativum L.) طی دوره انبارمانی
ص. 12-1
10.22034/FSCT.21.153.1
اسماعیل یوسفی زیرابی
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(978 دریافت)
مقایسه بین عوامل مختلف جهت استخراج عصاره رزماری: حلال، روش عصارهگیری، اندازه ذرات، نسبت گیاه به حلال
ص. 28-13
10.22034/FSCT.21.153.13
زهرا لطیفی
،
فریال خادمی
،
رومینا محبی
،
مریم محسن سلطانی
،
زهرا اسپرورینی
،
نیلوفر علوی
چکیده
(892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(649 دریافت)
ارزیابی استخراج CO2فوق بحرانی بر پایداری رنگ و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آنتوسیانین نانوریزپوشانی شده پودر پوست انار
ص. 42-29
10.22034/FSCT.21.153.29
نیلوفر زاهد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(964 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه کاکوتی
ص. 62-43
10.22034/FSCT.21.153.43
ساناز رزم
،
Esmaeil Ataye salehi
،
اکرم آریان فر
،
وحید حکیم زاده
چکیده
(763 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(511 دریافت)
بررسی کینتیک غیر فعال کردن آنزیم پلی فنول اکسیداز آب هویج در اثر حرارت دهی اهمیک
ص. 75-63
10.22034/FSCT.201.153.63
فایزه براتی
،
نفیسه زمیندار
،
سیدرامین رفیعایی
چکیده
(859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(770 دریافت)
بررسی تاثیر نانولیپوزومهای حاوی عصاره آنتیاکسیدانی گیاه بومادران (Achillea millefolium) بر ویژگیهای اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب روغن کنجد
ص. 87-75
10.22034/FSCT.201.153.75
الهه رازقندی
،
امیر حسین الهامی
،
سید مهدی جعفری
،
محمدرضا سعیدی اصل
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(854 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(765 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال
ص. 102-88
10.22034/FSCT.21.153.88
مهرنوش ابراهیم ولدانی
،
مریم یوسف پور
،
مهشید شاملوفر
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(507 دریافت)
بررسی خواص فراسودمندی ترکیبات فنولی کپسوله شده پوست انار ایرانی
ص. 115-103
10.22034/FSCT.21.153.103
زهرا برجی زاده
،
محمد Goli
چکیده
(815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(515 دریافت)
مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج
ص. 127-116
10.22034/FSCT.201.153.116
آذین نصرالله زاده
،
ارمان بیاتی کلیمانی
چکیده
(703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(378 دریافت)
تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور
ص. 141-128
10.22034/FSCT.21.153.128
ندا هاشمی
،
الناز میلانی
چکیده
(798 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(462 دریافت)
بررسی اثر اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر پایداری حرارتی روغن کاملینا تحت شرایط تسریع شده
ص. 156-144
10.22034/FSCT.21.153.144
لیلا کیوانفر
،
leila Nateghi
،
لادن رشیدی
،
رضوان پوراحمد
،
حمید رشیدی نوده
چکیده
(751 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(411 دریافت)
نانو درونپوشانی کورکومین درمزدوج ایزوله پروتئین ماش- مالتودکسترین و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی آن
ص. 173-157
10.22034/FSCT.21.153.157
سمیه عزیزنیا
،
غلامرضا عسکری
،
زهرا امام جمعه
،
مریم سلامی
چکیده
(821 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(866 دریافت)
بررسی ویژگیهای تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده
ص. 191-174
10.22034/FSCT.21.153.174
آتوسا نوروزیان
،
معصومه مهربان
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(772 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(612 دریافت)
قابلیت زندهمانی Lactiplantibacillus pentosus v390 در شرایط اسیدی و صفراوی، و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ایمنی آن
ص. 206-192
10.22034/FSCT.21.153.192
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسین جوینده
،
پگاه نمازی
چکیده
(738 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(519 دریافت)
اثر تیمار پس از برداشتی اسیدسالیسیلیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغالاخته
ص. 222-207
10.22034/FSCT.21.153.222
شیوا قاسمی
،
مصطفی قاسمی
،
محمد علی نجاتیان
،
مجید گلمحمدی
،
کمال جابری
،
ولی ربیعی
چکیده
(809 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(589 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS