ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۵۳ - ( ۱۴۰۳ )
پایش تغییرات فیزیکوشیمیایی تخممرغ با پوشش نانوچندسازه فعال حاوی عصاره سیر (Allium sativum L.) طی دوره انبارمانی
ص. ۱۲-۱
10.22034/FSCT.21.153.1
اسماعیل یوسفی زیرابی
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(۱۶۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۴ دریافت)
مقایسه بین عوامل مختلف جهت استخراج عصاره رزماری: حلال، روش عصارهگیری، اندازه ذرات، نسبت گیاه به حلال
ص. ۲۸-۱۳
10.22034/FSCT.21.153.13
زهرا لطیفی
*
،
فریال خادمی
،
رومینا محبی
،
مریم محسن سلطانی
،
زهرا اسپرورینی
،
نیلوفر علوی
چکیده
(۱۷۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۰ دریافت)
ارزیابی استخراج CO2فوق بحرانی بر پایداری رنگ و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آنتوسیانین نانوریزپوشانی شده پودر پوست انار
ص. ۴۲-۲۹
10.22034/FSCT.21.153.29
نیلوفر زاهد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۱۴۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۵۶ دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه کاکوتی
ص. ۶۲-۴۳
10.22034/FSCT.21.153.43
ساناز رزم
،
Esmaeil Ataye salehi
*
،
اکرم آریان فر
،
وحید حکیم زاده
چکیده
(۱۴۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۲۰ دریافت)
بررسی کینتیک غیر فعال کردن آنزیم پلی فنول اکسیداز آب هویج در اثر حرارت دهی اهمیک
ص. ۷۵-۶۳
10.22034/FSCT.201.153.63
فایزه براتی
،
نفیسه زمیندار
*
،
سیدرامین رفیعایی
چکیده
(۱۵۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۳ دریافت)
بررسی تاثیر نانولیپوزومهای حاوی عصاره آنتیاکسیدانی گیاه بومادران (Achillea millefolium) بر ویژگیهای اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب روغن کنجد
ص. ۸۷-۷۶
10.22034/FSCT.201.153.75
الهه رازقندی
،
امیر حسین الهامی
*
،
سید مهدی جعفری
،
محمدرضا سعیدی اصل
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(۱۵۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۹ دریافت)
بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال
ص. ۱۰۲-۸۸
10.22034/FSCT.21.153.88
مهرنوش ابراهیم ولدانی
،
مریم یوسف پور
*
،
مهشید شاملوفر
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(۱۴۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۷۳ دریافت)
بررسی خواص فراسودمندی ترکیبات فنولی کپسوله شده پوست انار ایرانی
ص. ۱۱۵-۱۰۳
10.22034/FSCT.21.153.103
زهرا برجی زاده
،
محمد Goli
*
چکیده
(۱۵۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۹ دریافت)
مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج
ص. ۱۲۷-۱۱۶
10.22034/FSCT.201.153.116
آذین نصرالله زاده
*
،
ارمان بیاتی کلیمانی
چکیده
(۱۳۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۳۶ دریافت)
تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور
ص. ۱۴۱-۱۲۸
10.22034/FSCT.21.153.128
ندا هاشمی
،
الناز میلانی
*
چکیده
(۱۴۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۲۱ دریافت)
بررسی اثر اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر پایداری حرارتی روغن کاملینا تحت شرایط تسریع شده
ص. ۱۵۶-۱۴۴
10.22034/FSCT.21.153.144
لیلا کیوانفر
،
leila Nateghi
*
،
لادن رشیدی
،
رضوان پوراحمد
،
حمید رشیدی نوده
چکیده
(۱۳۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۰۸ دریافت)
نانو درونپوشانی کورکومین درمزدوج ایزوله پروتئین ماش- مالتودکسترین و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی آن
ص. ۱۷۳-۱۵۷
10.22034/FSCT.21.153.157
سمیه عزیزنیا
،
غلامرضا عسکری
*
،
زهرا امام جمعه
،
مریم سلامی
چکیده
(۱۴۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۰۴ دریافت)
بررسی ویژگیهای تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده
ص. ۱۹۱-۱۷۴
10.22034/FSCT.21.153.174
آتوسا نوروزیان
،
معصومه مهربان
،
بهاره صحرائیان
*
چکیده
(۱۳۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۴ دریافت)
قابلیت زندهمانی Lactiplantibacillus pentosus v390 در شرایط اسیدی و صفراوی، و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ایمنی آن
ص. ۲۰۶-۱۹۲
10.22034/FSCT.21.153.192
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
حسین جوینده
،
پگاه نمازی
چکیده
(۱۳۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۷ دریافت)
اثر تیمار پس از برداشتی اسیدسالیسیلیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغالاخته
ص. ۲۲۲-۲۰۷
10.22034/FSCT.21.153.222
شیوا قاسمی
*
،
مصطفی قاسمی
،
محمد علی نجاتیان
،
مجید گلمحمدی
،
کمال جابری
،
ولی ربیعی
چکیده
(۱۴۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS