ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۴۱ - ( ۱۴۰۲ )
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۱۶-۱
10.22034/FSCT.20.141.1
مریم محبی
*
چکیده
(۱۸۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۷۲ دریافت)
کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه
ص. ۳۵-۱۷
10.22034/FSCT.20.141.17
نگار فتحی دوآبی
*
،
ابراهیم حسینی
،
غلامحسن اسدی
چکیده
(۱۷۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۹۱ دریافت)
سینتیک زمان - کشندگی نانولیپوزوم های حاوی نانوذرات اکسید روی علیه اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
ص. ۴۷-۳۶
10.22034/FSCT.20.414.36
پروین سوری
،
آریو امامی فر
*
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(۱۶۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۰۳ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری در زمان ماندگاری
ص. ۶۰-۴۹
10.22034/FSCT.20.141.49
محمد مهدی قلیان
،
آرش بابایی
*
،
فاطمه زنده بودی
،
سید امیرمحمد Mortazavian
،
وحید کوشکی
چکیده
(۱۷۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۵۶ دریافت)
تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیفنولهای سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر
ص. ۷۴-۶۱
10.22034/FSCT.20.141.74
آذین خسروی لرگانی
،
سید هادی رضوی
*
چکیده
(۱۵۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۷۴ دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات موثره گیاه رازک (Humulus lupulus) با کمک فراصوت
ص. ۹۲-۷۵
10.22034/FSCT.20.141.75
مهدی کاملان
،
احمد پدرام نیا
*
،
پروین شرایعی
،
امیر حسین الهامی
،
محمدرضا سعیدی اصل
چکیده
(۱۶۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۰۹ دریافت)
سنتز سبز نانوکامپوزیت سهجزئی «Ag/AgCl/TiO2» با استفاده از گیاه آویشن شیرازی (Zataria Multiflora)
ص. ۱۱۲-۹۴
10.22034/FSCT.20.141.94
سویل محمدی
،
حامد اهری
*
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(۱۷۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۰۲ دریافت)
اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخصهای کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)
ص. ۱۲۷-۱۱۳
10.22034/FSCT.20.141.113
ساسان دیناروند
،
محمدرضا زارع بوانی
*
چکیده
(۱۵۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۹۸ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد کامل و مالت غلات و شبه غلات
ص. ۱۴۶-۱۲۸
10.22034/FSCT.20.141.128
پریوش سادات علوی
،
علیرضا فرجی
*
،
فریبا نقی پور
چکیده
(۱۷۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۴۶ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی و قطرهاله عدم رشد عصاره جَفت بلوط ایرانی برکپکهای پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم (شاخص فساد کپکزدگی پس از برداشت میوه مرکبات)
ص. ۱۵۶-۱۴۷
10.22034/FSCT.20.141.147
طیبه شکوهی
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
فرناز دستمالچی
،
حامد زارعی
،
کبری حاجی زاده
چکیده
(۱۶۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۲ دریافت)
ارزیابی خواص پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جوانه شبدر و بررسی ویژگیهای نانولیپوزوم های حامل آنها
ص. ۱۷۳-۱۵۷
10.22034/FSCT.20.141.157
سمین رشیدی
،
پیمان آریایی
*
،
مهرو اسماعیلی
،
رویا باقری
چکیده
(۱۶۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۶۹ دریافت)
مروری بر کاربردهای جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در بهبود خواص تغذیهای و عملکردی محصولات لبنی و استفاده در بازیافت ضایعات صنعت لبنی
ص. ۱۹۹-۱۷۵
10.22034/FSCT.20.141.175
حامد حسن زاده اوچتپه
*
،
پریسا لطفی
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۲۶۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۵۹ دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین
ص. ۲۲۲-۲۰۰
10.22034/FSCT.20.141.200
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
وحید عرفانی مقدم
،
محمد قربانی
،
علی اکبر غلامحسین پور
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(۱۹۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۸۷ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو سین بیوتیک حاوی" اینولین، استویا و لاکتوباسیلوس پلانتاروم"
ص. ۲۳۷-۲۲۳
10.22034/FSCT.20.141.223
حانیه مویدی
،
غلامحسن اسدی
،
ابراهیم حسینی
*
چکیده
(۱۶۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۰ دریافت)
تأثیر پودر آبپنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زندهمانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگیهای رنگ و حسی پنیر سینبیوتیک فراپالوده
ص. ۲۴۹-۲۳۸
10.22034/FSCT.20.141.238
غزال نصرتی
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۱۷۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS