ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 141 - ( 1402 )
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ص. 16-1
10.22034/FSCT.20.141.1
مریم محبی
چکیده
(1141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1611 دریافت)
کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه
ص. 35-17
10.22034/FSCT.20.141.17
نگار فتحی دوآبی
،
ابراهیم حسینی
،
غلامحسن اسدی
چکیده
(1147 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1769 دریافت)
سینتیک زمان - کشندگی نانولیپوزوم های حاوی نانوذرات اکسید روی علیه اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
ص. 47-36
10.22034/FSCT.20.414.36
پروین سوری
،
آریو امامی فر
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(1017 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1735 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری در زمان ماندگاری
ص. 60-49
10.22034/FSCT.20.141.49
محمد مهدی قلیان
،
آرش بابایی
،
فاطمه زنده بودی
،
سید امیرمحمد Mortazavian
،
وحید کوشکی
چکیده
(1118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2110 دریافت)
تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیفنولهای سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر
ص. 74-61
10.22034/FSCT.20.141.74
آذین خسروی لرگانی
،
سید هادی رضوی
چکیده
(974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1430 دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات موثره گیاه رازک (Humulus lupulus) با کمک فراصوت
ص. 92-75
10.22034/FSCT.20.141.75
مهدی کاملان
،
احمد پدرام نیا
،
پروین شرایعی
،
امیر حسین الهامی
،
محمدرضا سعیدی اصل
چکیده
(1054 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1246 دریافت)
سنتز سبز نانوکامپوزیت سهجزئی «Ag/AgCl/TiO2» با استفاده از گیاه آویشن شیرازی (Zataria Multiflora)
ص. 112-94
10.22034/FSCT.20.141.94
سویل محمدی
،
حامد اهری
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(1145 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1765 دریافت)
اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخصهای کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)
ص. 127-113
10.22034/FSCT.20.141.113
ساسان دیناروند
،
محمدرضا زارع بوانی
چکیده
(893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1877 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد کامل و مالت غلات و شبه غلات
ص. 146-128
10.22034/FSCT.20.141.128
پریوش سادات علوی
،
علیرضا فرجی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(1202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1777 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی و قطرهاله عدم رشد عصاره جَفت بلوط ایرانی برکپکهای پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم (شاخص فساد کپکزدگی پس از برداشت میوه مرکبات)
ص. 156-147
10.22034/FSCT.20.141.147
طیبه شکوهی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
فرناز دستمالچی
،
حامد زارعی
،
کبری حاجی زاده
چکیده
(1017 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1804 دریافت)
ارزیابی خواص پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جوانه شبدر و بررسی ویژگیهای نانولیپوزوم های حامل آنها
ص. 173-157
10.22034/FSCT.20.141.157
سمین رشیدی
،
پیمان آریایی
،
مهرو اسماعیلی
،
رویا باقری
چکیده
(1013 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1892 دریافت)
مروری بر کاربردهای جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در بهبود خواص تغذیهای و عملکردی محصولات لبنی و استفاده در بازیافت ضایعات صنعت لبنی
ص. 199-175
10.22034/FSCT.20.141.175
حامد حسن زاده اوچتپه
،
پریسا لطفی
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(1715 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2243 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین
ص. 222-200
10.22034/FSCT.20.141.200
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
وحید عرفانی مقدم
،
محمد قربانی
،
علی اکبر غلامحسین پور
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(1265 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1713 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو سین بیوتیک حاوی" اینولین، استویا و لاکتوباسیلوس پلانتاروم"
ص. 237-223
10.22034/FSCT.20.141.223
حانیه مویدی
،
غلامحسن اسدی
،
ابراهیم حسینی
چکیده
(1068 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1234 دریافت)
تأثیر پودر آبپنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زندهمانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگیهای رنگ و حسی پنیر سینبیوتیک فراپالوده
ص. 249-238
10.22034/FSCT.20.141.238
غزال نصرتی
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1132 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS