ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۳۸ - ( ۱۴۰۲ )
اثر نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری
ص. ۱۵-۱
10.22034/FSCT.20.138.1
مریم فاخرنیا
،
محمد علیزاده
،
محمود رضازادباری
،
حامد حسن زاده اوچتپه
*
چکیده
(۲۰۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۱۳ دریافت)
اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد
ص. ۲۵-۱۶
10.22034/FSCT.20.138.16
ماهرخ مظفری
،
مژگان امتیازجو
*
،
امیر علی انوار
چکیده
(۱۸۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۰۸ دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ
ص. ۴۰-۲۶
10.22034/FSCT.20.138.26
عبدالواحد صفرزایی
،
reza esmaeilzadeh kenari
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۱۸۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۰ دریافت)
بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1
ص. ۵۳-۴۱
10.22034/FSCT.20.138.41
سوده یوسفی فخر
،
داریوش مینایی تهرانی
،
نفیسه دعوتی
*
،
آریو امامی فر
چکیده
(۱۷۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۵ دریافت)
بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانههای قند
ص. ۶۳-۵۴
10.22034/FSCT.20.138.54
مهدی رجایی
،
وحید حکیم زاده
*
،
اکرم آریان فر
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(۱۸۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۲۶ دریافت)
بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین
ص. ۸۱-۶۴
10.22034/FSCT.20.138.64
شعیب غلامی
،
سعید مینائی
*
،
علیرضا مهدویان
چکیده
(۱۷۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۳۳ دریافت)
تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۹۳-۸۲
10.22034/FSCT.20.138.82
سمانه اکبری
،
مهران اعلمی
*
،
یحیی مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(۱۹۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۱ دریافت)
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجهفرنگی و عصاره پوست انار و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی آن
ص. ۱۰۶-۹۴
10.22034/FSCT.20.138.94
ندا حاتمی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
فروغ محترمی
*
،
صابر امیری
چکیده
(۱۹۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۳۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای ساختاری نانولیپوزومهای حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی
ص. ۱۱۸-۱۰۷
10.22034/FSCT.20.138.107
خدیجه شیرانی بیدآبادی
،
شیلا صفائیان
*
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(۱۸۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۸۲ دریافت)
بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی قالب غذایی فشرده
ص. ۱۳۲-۱۱۹
10.22034/FSCT.20.138.119
آتوسا نوروزیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(۱۹۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۵۰ دریافت)
بررسی امکان تولید میانوعدههای غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه
ص. ۱۴۶-۱۳۳
10.22034/FSCT.20.138.133
Mehdi Davoodi
*
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۱۷۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۷ دریافت)
بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا
ص. ۱۶۰-۱۴۸
10.22034/FSCT.20.138.148
پری سهرابی
،
محرم وزیری
*
،
فردین تمجیدی
چکیده
(۱۸۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۴۷ دریافت)
تغییرات در ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاهدانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری
ص. ۱۷۳-۱۶۲
10.22034/FSCT.20.138.162
روشنک حق گوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
محمدعلی تربتی
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(۱۸۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۶۶ دریافت)
تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال
ص. ۱۸۳-۱۷۴
10.22034/FSCT.20.138.201174
مهدی ابراهیمیان
،
زهرا پناهی
*
،
شهره عالیان سماک خواه
،
محمد پناهی
چکیده
(۱۸۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۱ دریافت)
استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته
ص. ۱۹۶-۱۸۵
10.22034/FSCT.20.138.185
نگین قلی زاده حمیدی
،
حجت کاراژیان
*
چکیده
(۲۴۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۵۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS