Davoodi, Mehdi, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا (2023). بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه. , 20(138), 133-146. doi: 10.22034/FSCT.20.138.133
Mehdi Davoodi; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه". , 20, 138, 2023, 133-146. doi: 10.22034/FSCT.20.138.133
Davoodi, Mehdi, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا (2023). 'بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه', , 20(138), pp. 133-146. doi: 10.22034/FSCT.20.138.133
Davoodi, Mehdi, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه. , 2023; 20(138): 133-146. doi: 10.22034/FSCT.20.138.133
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,449,837
PDF Download5,929,965