ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۳۲ - ( ۱۴۰۱ )
تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. ۱۵-۱
10.22034/FSCT.19.132.1
نفیسه کربلایی اسماعیلی
،
اکرم آریان فر
*
چکیده
(۱۹۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۷ دریافت)
پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذایی
ص. ۳۱-۱۷
10.22034/FSCT.19.132.17
وحید پاسبان نوقابی
،
حامد صابریان
*
چکیده
(۱۷۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۰ دریافت)
طراحی و ساخت سیستم فرآوری آبلیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن
ص. ۴۹-۳۳
10.22034/FSCT.19.132.33
عادل دزیانی
،
امان محمد ضیائی فر
*
،
سید مهدی جعفری
،
سارا اقاجان زاده
چکیده
(۱۶۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۸ دریافت)
بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیمها
ص. ۶۳-۵۱
10.22034/FSCT.19.132.51
روح الله اجتماعی
،
حسن احمدی گاولیقی
*
،
مریم جلیلی صفریان
،
مهدی طبرسا
چکیده
(۱۶۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۲ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
ص. ۷۶-۶۵
10.22034/FSCT.19.132.65
پروین شایسته کیا
،
علیرضا صادقی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مرتضی خمیری
،
مریم زارعلی
چکیده
(۱۶۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۴ دریافت)
تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاستههای گندم و ذرت
ص. ۸۹-۷۷
10.22034/FSCT.19.132.77
آیدا ذوالعلمین
،
سارا موحد
*
،
محمدحسین عزیزی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۱۴۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۰ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی
ص. ۱۰۶-۹۱
10.22034/FSCT.19.132.91
لیلا علیزاده
،
نفیسه جهانبخشیان
*
،
محمدحسین عزیزی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
مرتضی احسانی
چکیده
(۱۸۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۰ دریافت)
مقایسه ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده
ص. ۱۱۵-۱۰۷
10.22034/FSCT.19.132.107
لیلی فدایی
،
ماندانا طایفه
*
،
مصطفی صادقی
،
خدیجه عباسپور
،
آریا نقره علیپور
چکیده
(۱۵۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۲ دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو
ص. ۱۳۳-۱۱۷
10.22034/FSCT.19.132.117
سیده سارا سیادتی
،
ندا احمدی کمازانی
*
چکیده
(۱۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۵ دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی
ص. ۱۴۸-۱۳۵
10.22034/FSCT.19.132.135
فرشته حسینی
*
،
حامد صابریان
،
شادی بلوریان
،
مجید افشاری
چکیده
(۱۵۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۷ دریافت)
ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگیهای کیفی شکلات
ص. ۱۶۰-۱۴۹
10.22034/FSCT.19.132.149
مرجان نوری
*
،
امیرحسین آگاهی
چکیده
(۱۶۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۲۵ دریافت)
بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت
ص. ۱۷۲-۱۶۱
10.22034/FSCT.19.132.161
عاطفه احراری
،
شادی بلوریان
*
،
غلامعلی گلی موحد
چکیده
(۱۵۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۴ دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپکهای عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی
ص. ۱۸۱-۱۷۳
10.22034/FSCT.19.132.173
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۱۴۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۴ دریافت)
کاربرد جداساز نیمهپیوسته دورانی در سیالات حوزه صنایع غذایی – مطالعه موردی جداسازی پالپ از سیال حاوی پکتین
ص. ۱۹۷-۱۸۳
10.22034/FSCT.19.132.183
شفیع رحمتی
*
،
علیرضا مهدویان
چکیده
(۱۴۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۰ دریافت)
تاثیر غلظت سوربیتول بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستی موسیلاژ دانه به
ص. ۲۱۰-۱۹۹
10.22034/FSCT.19.132.199
محبوبه کشیری
*
،
مریم داوطلب
چکیده
(۱۷۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۰ دریافت)
کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) جهت مطالعه پارامترهای کمی و کیفی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
ص. ۲۲۱-۲۱۱
10.22034/FSCT.19.132.211
نفیسه ذوالفقاری
*
،
اسماعیل عطای صالحی
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۱۵۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۵ دریافت)
بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن
ص. ۲۳۵-۲۲۳
10.22034/FSCT.19.132.223
مژگان علوی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(۱۷۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۱۲ دریافت)
اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری
ص. ۲۴۹-۲۳۷
10.22034/FSCT.19.132.237
سیده زهرا سید محمدی فرد
،
سهیلا زرین قلمی
*
،
محسن زندی
،
مریم پاکپور
چکیده
(۲۰۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۵ دریافت)
تولید فیلم کامپوزیتی زیست فعال نوین کنسانتره پروتئین های آب پنیر و موسیلاژ عناب تقویت شده با پُست بیوتیک های باسیلوس کوآگولانس IBRC-M 10807
ص. ۲۶۳-۲۵۱
10.22034/FSCT.19.132.251
هانیه نجفی
،
صابر امیری
،
امین خلیلی
،
لعیا رضازاد باری
*
چکیده
(۱۶۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۶ دریافت)
بسته بندی فعال و افزایش ماندگاری روغن زیتون بکر با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل اصلاح شده با نانوذرات کلرید نقره و اسپیرولینا
ص. ۲۷۹-۲۶۵
10.22034/FSCT.19.132.265
عارف عرفانی
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
*
چکیده
(۱۴۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۱۷ دریافت)
تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب
ص. ۲۹۴-۲۸۱
10.22034/FSCT.19.132.281
هادی هاشمی گهرویی
،
محمدهادی اسکندری
*
،
سید محمد هاشم حسینی
چکیده
(۱۶۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۵۱ دریافت)
بررسی ویژگیهای نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه
ص. ۳۱۱-۲۹۵
10.22034/FSCT.19.132.285
ستار صفری شورباخورلو
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۱۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۴ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج) غلظت حلال و زمان استخراج) عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba)، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکسهای کیست هیداتید در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۳۲۶-۳۱۳
10.22034/FSCT.19.132.313
زینب صادقی دهکردی
*
،
میلاد قربانی پور
،
علیرضا سازمند
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
محمد فلاح
،
عباسعلی ساری
چکیده
(۱۵۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۹ دریافت)
بررسی تاثیر عصارههای دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
ص. ۳۴۰-۳۲۷
10.22034/FSCT.19.132.327
مریم محبی
*
چکیده
(۱۶۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۲ دریافت)
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی توتفرنگی در اتمسفر اصلاح شده با استفاده از فیلم بستهبندی نانوکامپوزیت
ص. ۳۵۴-۳۴۱
10.22034/FSCT.19.132.341
رضا طباطبائی کلور
*
،
حسن یوسف نیا پاشا
چکیده
(۱۴۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۴ دریافت)
ارزیابی اثر ضد باکتریایی دی لیمونن نانوانکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین
ص. ۳۶۴-۳۵۵
10.22034/FSCT.19.132.355
عذرا صالحی
،
عاطفه رضایی
،
مسعود سامی
*
چکیده
(۱۷۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۳۱ دریافت)
بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر
ص. ۳۷۵-۳۶۵
10.22034/FSCT.19.132.365
آذین نصرالله زاده
*
،
وحید علیپور گسکری
چکیده
(۱۶۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۱ دریافت)
انتخاب و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برشهای سیر در خشککن فروسرخ
ص. ۳۸۵-۳۷۷
10.22034/FSCT.19.132.377
اشرف گوهری اردبیلی
*
،
نوید گودینی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۱۶۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۸۶ دریافت)
ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگیهای تصویری دونات
ص. ۳۹۵-۳۸۷
10.22034/FSCT.19.132.387
محبوبه داراپور
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسن برزگر
،
حسین جوینده
چکیده
(۱۳۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۳ دریافت)
تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
ص. ۴۰۹-۳۹۷
10.22034/FSCT.19.132.397
حبیب نویدی فر
*
،
بیوک آقا فرمانی
،
شایسته درخشان
،
بهروز کاظم زاده
،
امین کهوریان
چکیده
(۱۶۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS