ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۲۶ - ( ۱۴۰۱ )
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل
ص. ۱۲-۱
10.22034/FSCT.19.126.1
زهره فتوره بنابی
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
شیلا برنجی
چکیده
(۲۹۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۹۲ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هفت نمونه عسل منطقه سیستان
ص. ۲۳-۱۳
10.22034/FSCT.19.126.13
سمیه نیک نیا
*
چکیده
(۲۰۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۶۸ دریافت)
اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی
ص. ۳۷-۲۵
10.22034/FSCT.19.126.25
بابک محمدی
،
نفیسه زمین دار
*
،
محمد مهدی قیصری
چکیده
(۲۳۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۳۵ دریافت)
بهینهسازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن
ص. ۵۵-۳۹
10.22034/FSCT.19.126.39
آلا قاسمی کیا
،
علی گنجلو
*
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۲۵۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲۶ دریافت)
تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست
ص. ۷۰-۵۷
10.22034/FSCT.19.126.57
فرناز محمدی گلچین
،
سارا موحد
*
،
محمدرضا اسحاقی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۲۳۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۷ دریافت)
تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه انار طی نگهداری
ص. ۸۵-۷۱
10.22034/FSCT.19.126.71
طیبه شاهی
،
محمد قربانی
*
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
عادل بیک بابایی
چکیده
(۲۹۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۵ دریافت)
مفهوم و پتانسیل های کاربردی پست بیوتیک ها در صنعت مواد غذایی
ص. ۱۰۱-۸۷
10.22034/FSCT.19.126.87
صابر Amiri
*
،
سمیرا کاظمی
چکیده
(۳۳۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۷ دریافت)
بررسی تاثیر عصاره آبی- الکلی گیاه دارویی آویشن و اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست سنتی بوکز ایلام
ص. ۱۲۰-۱۰۳
10.22034/FSCT.19.126.103
محمدیار حسینی
*
،
طیب سیفی
چکیده
(۲۲۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۵۷ دریافت)
بهینه سازی فیلم ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گلوتن حاوی اسانس گلپر، نانو ذره ی منیزیم اکسید و پلی پیرول به روش سطح پاسخ
ص. ۱۴۲-۱۲۱
10.22034/FSCT.19.126.121
منوچهر فاضلی
،
محمد علیزاده خالدآباد
*
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۲۳۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۹۴ دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره رازک بر Staphylococcus aureus، Listeria monocytogenes، Escherichia coli و Enterobacter aerogenes در شرایط برونتنی
ص. ۱۵۲-۱۴۳
10.22034/FSCT.19.126.143
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(۲۲۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۹۲ دریافت)
ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگدانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی
ص. ۱۶۲-۱۵۳
10.22034/FSCT.19.126.153
رضا کاراژیان
*
،
مریم عامری
،
نجمه گرد نوشهری
،
پری رخ لوائی
،
احمد احتیاطی
،
فرزاد صادقی
،
سید حسین رضوی زادگان
چکیده
(۲۲۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۵ دریافت)
ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ
ص. ۱۷۳-۱۶۳
10.22034/FSCT.19.126.163
شادی استوار
،
محرم وزیری
،
فردین تمجیدی
*
چکیده
(۲۲۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۶ دریافت)
بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آبمیوه مخلوط سیب-لیمو
ص. ۱۹۱-۱۷۵
10.22034/FSCT.19.126.175
محجوب شیخ الاسلامی
،
احمد پدرام نیا
*
،
مهدی جلالی
چکیده
(۲۳۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۰ دریافت)
اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتریهای اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
ص. ۲۰۴-۱۹۳
10.22034/FSCT.19.126.193
آرمین آذری
،
امیرعلی انوار
*
،
حامد اهری
،
انوشه شریفان
،
عباسعلی مطلبی
چکیده
(۲۲۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۰ دریافت)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر راندمان استخراج و میزان ترکیبات فنولی و توکوفرول روغن سویا
ص. ۲۱۵-۲۰۵
10.22034/FSCT.19.126.205
وحیده گواهیان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب زینب
چکیده
(۲۲۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۵۳ دریافت)
بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات
ص. ۲۲۵-۲۱۷
10.22034/FSCT.19.126.217
ایمان پژمان
،
رضا کاراژیان
*
،
نجمه گرد نوشهری
چکیده
(۲۱۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۵ دریافت)
اثر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده حاصل از آرد کامپوزیت جودوسر-برنج شکسته با هدف تولید حریره فوری
ص. ۲۳۷-۲۲۷
10.22034/FSCT.19.126.227
سمیه اخروی
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
*
چکیده
(۲۰۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۱ دریافت)
اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت
ص. ۲۵۶-۲۳۹
10.22034/FSCT.19.126.239
آزیتا نعمتی
*
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمد زاده میلانی
چکیده
(۲۵۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۸۲ دریافت)
تولید کانجوگه ایزوله پروتئین سویا-کربوکسی متیل سلولز از طریق پلاسمای غیرحرارتی
ص. ۲۶۸-۲۵۷
10.22034/FSCT.19.126.257
هدیه شرف الدین
،
نفیسه سلطانی زاده
*
چکیده
(۲۰۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۸ دریافت)
بررسی اثر مصرف رژیم غذایی پر چرب و لاکتوباسیلوس روتری بر وزن بدن، فلور روده و شاخصهای متابولیکی موش C57BL/6
ص. ۲۸۲-۲۶۹
10.22034/FSCT.19.126.269
احسان شاد
،
سید شهرام شکرفروش
،
سعید نظیفی
،
محمدهادی اسکندری
*
چکیده
(۲۴۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۵ دریافت)
سنتز آسان و سبز نانوکامپوزیتهای زیست سازگار بر پایه گرافن اکسید کاهشیافته/اکسید آهن جهت اندازهگیری وانیلین در نمونههای غذایی: بهینهسازی به روش سطح پاسخ
ص. ۲۹۶-۲۸۳
10.22034/FSCT.19.126.283
مهسا تبریزی
،
سیداحمد شهیدی
*
،
فرشته چکین
،
آزاده قربانی حسن سرایی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(۲۱۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۱۹ دریافت)
بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب
ص. ۳۰۶-۲۹۷
10.22034/FSCT.19.126.297
ناصر مقیسه
،
اکرم آریان فر
*
،
اسماعیل عطای صالحی
،
علی رافع
چکیده
(۲۱۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۱۶ دریافت)
بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آبپران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش های مختلف خشک کردن
ص. ۳۲۰-۳۰۷
10.22034/FSCT.19.126.307
نسرین حسین زاده
،
حسنعلی نقدی بادی
،
سپیده کلاته جاری
*
،
علی مهرآفرین
،
سکینه سعیدی سار
چکیده
(۲۷۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۹ دریافت)
بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum
ص. ۳۳۱-۳۲۱
10.22034/FSCT.19.126.321
زهرا قاسملو
،
دینا شهرام پور
*
،
مرتضی خمیری
،
الهام اسدپور
چکیده
(۲۰۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۹ دریافت)
بررسی تابش فرابنفش و مرئی بر استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا محیط کشت و شمارش کلی میکروب دهان و سطوح جامد
ص. ۳۴۱-۳۳۳
10.22034/FSCT.19.126.333
محمد گلی
،
شریفه شاهی
*
،
مهدی مقضی
،
رحمان امینی
،
میترا منصوری بنی
،
محمد درویشی
،
سید محسن رنجبران
چکیده
(۲۳۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۰ دریافت)
ارزیابی فرآیندهای شستشو و حرارت بر میزان باقیمانده سموم آفت کش انتخابی در برنج با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع- طیف سنج جرمی
ص. ۳۵۹-۳۴۳
10.22034/FSCT.19.126.343
زهره مردانی
،
لیلا نوری
،
فرزاد پیرویان
،
عطاءاله شکوری
*
چکیده
(۲۰۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۱ دریافت)
مطالعه اثر آنزیم آسپاراژیناز و برشتگی نان تافتون بر روی آکریل آمید
ص. ۳۷۱-۳۶۱
10.22034/FSCT.19.126.361
معصومه بارانی
*
،
محمد شاهدی
چکیده
(۲۱۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۲ دریافت)
بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو
ص. ۳۸۶-۳۷۳
10.22034/FSCT.19.126.373
نیلوفر ثمری
،
مسعود هنرور
*
،
مریم میزانی
چکیده
(۲۱۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۶۲ دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و عملکردی کلاژن و کلاژن هیدرولیز شده از پوست ماهی هامور (Epinephelus coioides)
ص. ۴۰۰-۳۸۷
10.22034/FSCT.19.126.387
رضوان موسوی ندوشن
*
،
فاطمه عسگری مهرابادی
چکیده
(۲۶۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۸ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ارزش غذایی کیویفروت (Actinidia deliciosa var. Hayward) متاثر روشهای مختلف تغذیه طی نگهداری در سردخانه
ص. ۴۱۳-۴۰۱
10.22034/FSCT.19.126.401
جواد فتاحی مقدم
،
ابوذر هاشم پور
*
،
طاهره رئیسی
،
معصومه کیااشکوریان
چکیده
(۲۱۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۶۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS