ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۲۳ - ( ۱۴۰۱ )
بررسی اثر کاربرد فراصوت و اسید سیتریک بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر برپایه تفاله حاصل از آب گیری لیموترش
ص. ۱۴-۱
10.52547/fsct.19.123.1
میترا صوفی
،
آیناز علیزاده
*
،
حامد همیشه کار
،
هادی الماسی
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(۲۶۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۳ دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر چروکیدگی زغال اخته طی خشک کردن با هوای داغ
ص. ۲۶-۱۵
10.52547/fsct.19.123.15
رسول قربانی
،
محسن اسمعیلی
*
چکیده
(۲۵۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۶ دریافت)
بررسی تاثیر اینولین بر رشد سویه پروبیوتیکی بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی های شیمیایی ماست
ص. ۴۰-۲۷
10.52547/fsct.19.123.27
فرزاد ابراهیمی
،
نادر حبیبی
،
محمدیار حسینی
*
چکیده
(۲۸۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۹ دریافت)
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی لاکتوباسیلوس ها از لبنیات سنتی روستاهای استان فارس و بررسی پتانسیل پروبیوتیکی آنها
ص. ۵۳-۴۱
10.52547/fsct.19.123.41
ندا زمانی
،
عباس اخوان سپهی
*
،
محمد رضا فاضلی
،
فرید شریعتمداری
چکیده
(۲۸۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۹ دریافت)
اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از فرآوردههای لبنی سنتی ایران
ص. ۶۷-۵۵
10.52547/fsct.19.123.55
فائزه شیرخان
،
سعید میردامادی
*
،
مهتا میرزایی
،
بهروز اکبری آدرگانی
،
نیکو نصوحی
چکیده
(۳۱۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۳۹ دریافت)
تاثیر اسمز و پیش تیمارهای آنزیم بری و فراصوت بر خروج ترکیبات موثره از گیاه دارویی آویشن
ص. ۸۰-۶۹
10.52547/fsct.19.123.69
شادی بصیری
*
،
فرزاد غیبی
چکیده
(۲۳۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۷ دریافت)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) و سارگاسوم (Sargassum angustifulium) استخراج شده با فراصوت
ص. ۹۱-۸۱
10.52547/fsct.19.123.81
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
شیلا صفائیان
*
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(۲۶۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۵۶ دریافت)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان
ص. ۱۰۴-۹۳
10.52547/fsct.19.123.93
مریم علایی
،
حجت کاراژیان
*
چکیده
(۲۴۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۶ دریافت)
تاثیر استفاده از کیتوزان و β- سیکلو دکسترین بر حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی در گوشت چرخشده ماهی شیر (Scomberomorus commerson) طی نگهداری در یخچال
ص. ۱۱۸-۱۰۵
10.52547/fsct.19.123.105
زهرا پیشگاهی
،
رضوان موسوی ندوشن
*
،
پیمان مهستی
،
به آفرید قلندری
چکیده
(۲۴۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۴ دریافت)
انتخاب ژنوتیپهای برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازهخوری و فرآوری
ص. ۱۳۲-۱۱۹
10.52547/fsct.19.123.119
فروغ شواخی
*
،
ناصر بوذری
،
فوژان بدیعی
،
زهرا رفیعی درسنگی
چکیده
(۲۶۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۹۵ دریافت)
اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد.
ص. ۱۴۳-۱۳۳
10.52547/fsct.19.123.133
جمال سهرابی نیا
،
فردین تمجیدی
*
،
ناصر قادری
چکیده
(۲۴۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۴ دریافت)
نانو ریزپوشانی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و استفاده از نانوذرات حاصل در فرمولاسیون بستنی
ص. ۱۵۹-۱۴۵
10.52547/fsct.19.123.145
رضا صفری
*
،
زینب رفتنی امیری
،
سهیل ریحانی پول
،
هادی غفاری
چکیده
(۳۶۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۲۹ دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکی شیمیایی فیلمهای زیست تخریب پذیر رسانای پلیلاکتیکاسید حاوی پلیپیرول/اکسیدمس با پلیآنیلین/ اکسیدمس
ص. ۱۷۴-۱۶۱
10.52547/fsct.19.123.161
پریسا عبدالستاری
،
محمود رضازاد باری
*
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۲۴۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۷۸ دریافت)
مقایسه خواص عملکردی وفیزیکوشیمیایی نشاسته های کینوا گونه تی تیکا کا و گندم گونه پیشگام
ص. ۱۸۷-۱۷۵
10.52547/fsct.19.123.175
نرگس نادیان
،
محمد حسین عزیزی
،
حسین عباس تبار آهنگر
*
،
اعظم اعرابی
چکیده
(۲۵۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۸ دریافت)
تأثیر ازن و ذغال فعال بر پاتولین در کنسانتره سیب
ص. ۲۰۰-۱۸۹
10.52547/fsct.19.123.189
الشان بشیری
،
سارا متینی
*
،
شهرام آرمیده
چکیده
(۲۳۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۰ دریافت)
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پودر روغن بزرک تولید شده با سلولز ریزبلور و برگ رزماری
ص. ۲۱۱-۲۰۱
10.52547/fsct.19.123.201
مهسا فرهودپور
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
مهدی قره خانی
،
نارملا آصفی
چکیده
(۲۳۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۲ دریافت)
بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین
ص. ۲۲۳-۲۱۳
10.52547/fsct.19.123.213
بابک غیاثی طرزی
،
صدف کفاشی پرویان
،
پرستو دامن افشان
*
،
مهبد ایزدی
چکیده
(۲۴۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۵ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس پیاز و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا اینوکوا، اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، سودوموناس ائروژینوزا و کاندیدا آلبیکنس
ص. ۲۳۲-۲۲۵
10.52547/fsct.19.123.225
غلام رضا بخشی خانیکی
،
بهزاد ناصحی
*
،
محمد علی ابراهیمی
،
ندا موحدی صابر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۲۹۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۴۶ دریافت)
اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی
ص. ۲۴۱-۲۳۳
10.52547/fsct.19.123.233
رضا فرهمندفر
*
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
محمدرضا دباغ مظهری
چکیده
(۲۵۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۳ دریافت)
اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش
ص. ۲۵۵-۲۴۳
10.52547/fsct.19.123.243
معصومه عباسی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
*
،
مجید عسگری سیاهویی
،
منصوره شمیلی
،
بابک مدنی
چکیده
(۲۶۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۸ دریافت)
تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L)
ص. ۲۷۴-۲۵۷
10.52547/fsct.19.123.257
کبری جلوخانی نیارکی
،
ندا احمدی کمازانی
*
چکیده
(۲۴۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۵ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن
ص. ۲۸۸-۲۷۵
10.52547/fsct.19.123.275
پیمان اسماعیل زاده
،
محمد رضا احسانی
*
،
مریم میزانی
،
محمد هادی گیویان راد
چکیده
(۲۴۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۹ دریافت)
عصاره اوجی: فنول و فلانوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط برونتنی
ص. ۲۹۷-۲۸۹
10.52547/fsct.19.123.289
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(۲۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۱ دریافت)
ارزیابی خصوصیات ضدمیکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانهزده
ص. ۳۱۵-۲۹۹
10.52547/fsct.19.123.299
مریم زارعلی
،
علیرضا صادقی
*
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مریم ابراهیمی
چکیده
(۲۳۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۶۸ دریافت)
بررسی کیفیت روغنهای نباتی موجود در بازار مصرف ایران توسط ارزیابی مقایسهای پارامترهای اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب
ص. ۳۲۷-۳۱۷
10.52547/fsct.19.123.317
فاطمه میرحاج
،
هما بقایی
*
،
احمد حیدریه
،
سپیده اشهد
چکیده
(۲۲۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۰ دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج
ص. ۳۴۰-۳۲۹
10.52547/fsct.19.123.329
فاطمه ذبیحی
،
حجت کاراژیان
*
چکیده
(۲۵۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۵ دریافت)
مدلسازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی
ص. ۳۵۴-۳۴۱
10.52547/fsct.19.123.341
پروانه کرمی
،
محسن زندی
*
،
علی گنجلو
چکیده
(۲۵۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۶۵ دریافت)
ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم
ص. ۳۶۷-۳۵۵
10.52547/fsct.19.123.355
شهره تاتاری
،
فخری شهیدی
،
محمدجواد وریدی
*
،
Elnaz Mialni
،
محبت محبی
چکیده
(۲۴۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۴۲ دریافت)
ویژگیها و کاربرد فیلمهای پلیاتیلنی فعال حاوی تیمول و لینالول در نگهداری پنیر موزارلا
ص. ۳۸۰-۳۶۹
10.52547/fsct.19.123.369
شادی چنگ
،
عبدالرضا محمدی نافچی
*
،
هما بقایی
چکیده
(۲۴۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۰ دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
ص. ۳۹۱-۳۸۱
10.52547/fsct.19.123.381
مریم نوروزی
،
اشرف گوهری اردبیلی
*
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(۲۵۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS