ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۲۱ - ( ۱۴۰۰ )
تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
ص. ۱۱-۱
10.52547/fsct.18.121.1
نسیم الماسی
*
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
لیلا نجفیان
چکیده
(۴۰۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۰ دریافت)
بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی
ص. ۲۴-۱۳
10.52547/fsct.18.121.2
نیلوفر بیگلریان
،
اذین آتشزر
،
علی رافع
*
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(۳۲۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۳۹ دریافت)
طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
ص. ۳۷-۲۵
10.52547/fsct.18.121.3
شمیمه عظیمی سلیم
،
مریم عزیزی لعل آبادی
*
،
میلاد توسلی
،
محمود علیزاده ثانی
چکیده
(۳۲۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۵ دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۵۵-۳۹
10.52547/fsct.18.121.4
مهدی عبادی
،
زهرا لطیفی
*
،
سینا مولائی
چکیده
(۲۷۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۲ دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روشهای کلونجر و فراصوت
ص. ۶۸-۵۷
10.52547/fsct.18.121.5
نازنین سپهری
،
سید علی مرتضوی
،
علیرضا صادقیان
*
،
احمد پدارم نیا
،
مرتضی محمدی
چکیده
(۳۱۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۸ دریافت)
ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم
ص. ۷۹-۶۹
10.52547/fsct.18.121.6
میترا حق پناه کوچصفهانی
،
ماندانا طایفه
*
،
سید مصطفی صادقی
،
آذین نصرالله زاده
،
لیلی فدایی
چکیده
(۳۲۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۱ دریافت)
نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی
ص. ۹۱-۸۱
10.52547/fsct.18.121.7
نازآفرین رحمتی نیا
،
مهدی آران
،
محمد امین میری
*
،
داریوش رمضان
چکیده
(۳۳۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۴ دریافت)
مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت
ص. ۱۰۶-۹۳
10.52547/fsct.18.121.8
محسن زندی
*
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۳۰۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۰ دریافت)
جداسازی و شناسایی کپکهای آلودهکننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا
ص. ۱۱۶-۱۰۷
10.52547/fsct.18.121.9
درنوش جعفرپور
*
،
پریسا عطایی
چکیده
(۲۵۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۳ دریافت)
بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمینهای فرار و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای (PAHs) کوکتل دودی
ص. ۱۲۹-۱۱۷
10.52547/fsct.18.121.10
مهدی میرزازاده
*
،
احسان صادقی
،
فرانک بیگ محمدی
چکیده
(۳۱۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۲ دریافت)
تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر
ص. ۱۴۶-۱۳۱
10.52547/fsct.18.121.11
نگار راوش
*
،
جواد حصاری
چکیده
(۳۴۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۱ دریافت)
استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی
ص. ۱۶۲-۱۴۷
10.52547/fsct.18.121.12
کتایون سامیا کلانتری
،
مریم میزانی
*
،
مهرداد قوامی
چکیده
(۲۹۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۴ دریافت)
ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا
ص. ۱۷۲-۱۶۳
10.52547/fsct.18.121.13
سعید دغاغله
،
علیرضا کیاست
،
سید محمد صفی الدین اردبیلی
*
،
رویا میرزاجانی
چکیده
(۳۰۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۰ دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکههای سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب
ص. ۱۸۴-۱۷۳
10.52547/fsct.18.121.14
طیبه شاهی
*
،
سید مهدی جعفری جعفری
،
محسن پویان
،
مهدی ابراهیمی
،
حسین راغ آرا
،
ساره حسینی
چکیده
(۲۹۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۳ دریافت)
بررسی زندهمانی سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آنها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت 180 روز
ص. ۲۰۱-۱۸۵
10.52547/fsct.18.121.15
نیما مباهی
*
چکیده
(۳۴۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۵ دریافت)
بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا
ص. ۲۱۳-۲۰۳
10.52547/fsct.18.121.16
رضا صفری
*
،
زهرا یعقوب زاده
،
زهرا بانکه ساز
،
سهیل ریحانی پول
،
عبدالله جعفری
،
محمدمهدی عباس زاده
چکیده
(۳۰۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۳ دریافت)
بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی
ص. ۲۲۴-۲۱۵
10.52547/fsct.18.121.17
نفیسه مومنی
،
حسینعلی اسدی قارنه
*
چکیده
(۲۹۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۳ دریافت)
مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت زمان ماندگاری اسنک های غنی شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس
ص. ۲۳۶-۲۲۵
10.52547/fsct.18.121.27
مریم بیات ترک
،
محسن وظیفه دوست
*
،
محمدعلی حصاری نژاد
،
زهره دیدار
،
مسعود شفافی زنوزیان
چکیده
(۳۱۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۴ دریافت)
درون پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش های امولسیون و خشک کردن پاششی: بررسی ویژگیها و زنده مانی ریزپوشینه ها در شرایط شبیه سازی شده معده
ص. ۲۴۸-۲۳۷
10.52547/fsct.18.121.19
حدیث ناصری فیروزوند
،
علی رضا بصیری
*
،
انوشه شریفان
چکیده
(۲۷۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۷ دریافت)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده
ص. ۲۶۳-۲۴۹
10.52547/fsct.18.121.20
نازنین زند
*
،
علی کاشانی
چکیده
(۲۸۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۶۰ دریافت)
تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
ص. ۲۷۳-۲۶۵
10.52547/fsct.18.121.21
سینا مولائی
،
زهرا لطیفی
،
مریم ثابت قدم
*
،
مریم خسروجردی
،
الهه رازقندی
چکیده
(۳۴۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۷ دریافت)
تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
ص. ۲۸۸-۲۷۵
10.52547/fsct.18.121.22
نفیسه ذوالفقاری
،
اسماعیل عطای صالحی
*
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۲۶۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۴ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف
ص. ۲۹۹-۲۸۹
10.52547/fsct.18.121.23
حجت خرسندی
،
زهرا پیراوی ونک
*
،
مریم قراچورلو
چکیده
(۲۹۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۴ دریافت)
بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی
ص. ۳۱۳-۳۰۱
10.52547/fsct.18.121.24
محیا شریعت علوی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(۲۶۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۴۵ دریافت)
تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی
ص. ۳۲۴-۳۱۵
10.52547/fsct.18.121.25
کریم خدایی کلاله
،
مسعود دزیانی
*
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(۲۸۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۲ دریافت)
بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به
ص. ۳۳۴-۳۲۵
10.52547/fsct.18.121.26
حدیث رستم آبادی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
علیرضا علافچیان
چکیده
(۲۷۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۸ دریافت)
نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد
ص. ۳۴۸-۳۳۵
10.52547/fsct.18.121.30
زینب عبدالهی چله بری
،
زهرا لطیفی
*
،
نرگس مورکی
،
ژاله خوشخو
چکیده
(۲۵۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۷ دریافت)
مشتقات سلولز بهعنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگیها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآوردههای دام، طیور و آبزیان
ص. ۳۶۴-۳۴۹
10.52547/fsct.18.121.28
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(۲۴۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۳ دریافت)
تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی
ص. ۳۷۹-۳۶۵
10.52547/fsct.18.121.29
سمیرا سوادی
،
محسن وظیفه دوست
*
،
زهره دیدار
،
محمد مهدی نعمت شاهی
،
عیسی جاهد
چکیده
(۲۷۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۴ دریافت)
غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی
ص. ۳۹۲-۳۸۱
10.52547/fsct.18.121.18
فروغ محترمی
*
،
محسن اسمعیلی
،
مهسا نورالدینی
،
ایرج استاد
چکیده
(۲۸۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۴۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS