ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۵ - ( ۱۳۹۸ )
تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز
ص. ۱۰-۱
10.29252/fsct.16.95.1
آرش رخبین
،
محسن آزادبخت
*
،
علی اصغری
چکیده
(۴۶۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۰ دریافت)
ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده
ص. ۲۵-۱۱
10.29252/fsct.16.95.2
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
*
چکیده
(۴۶۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۹۴ دریافت)
بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصارهی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)
ص. ۳۷-۲۷
10.29252/fsct.16.95.3
محمدامین مهرنیا
*
،
نسیم دهقان
،
مختار حیدری
چکیده
(۴۸۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۷ دریافت)
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن
ص. ۵۱-۳۷
10.29252/fsct.16.95.4
مریم سردرودیان
،
اکرم آریان فر
*
،
علی محمدی ثانی کاخکی
،
سارا ناجی طبسی
چکیده
(۴۷۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۳ دریافت)
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی
ص. ۶۲-۵۳
10.29252/fsct.16.95.5
فاطمه شهدادی
،
حسین دوماری
،
سید حسین نژاد سجادی
،
احمد رفیعی پور
،
عبدالله مهدوی نیا
،
مسعود دزیانی
*
،
رقیه عزتی
چکیده
(۴۶۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۸ دریافت)
تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه
ص. ۷۴-۶۳
10.29252/fsct.16.95.6
احمد رفیعی پور
،
حسین نژاد سجادی
،
فاطمه شهدادی
،
عبدالله مهدوی نیا
،
مسعود دزیانی
*
،
رقیه عزتی
چکیده
(۴۶۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۳ دریافت)
بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی
ص. ۸۳-۷۵
10.29252/fsct.16.95.7
آزاده مردانی قهفرخی
،
محمد سعید یارمند
*
چکیده
(۴۳۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۶ دریافت)
مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
ص. ۹۷-۸۵
10.29252/fsct.16.95.8
شیما نعیمی قلی مشهد
،
محمد حسین حداد خداپرست
*
،
ناصر صداقت
،
مجید عزیزی
،
فرشته حسینی
چکیده
(۳۸۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۹ دریافت)
تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع فلفلی
ص. ۱۰۹-۹۹
10.29252/fsct.16.95.9
راضیه نیکجو
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
عارف اولادغفاری
چکیده
(۴۲۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۳ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید
ص. ۱۲۵-۱۱۱
10.29252/fsct.16.95.10
عباس مهجوریان
،
محمد رضا سعیدی اصل
*
،
سارا جعفریان
،
مریم طاها نژاد
،
بابک گلزاده
چکیده
(۴۳۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۸ دریافت)
مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف
ص. ۱۴۲-۱۲۷
10.29252/fsct.16.95.11
مجتبی فتح آبادی
،
رضا طباطبایی کلور
*
،
علی متولی
چکیده
(۳۹۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۳ دریافت)
بررسی افزایش کارآیی استخراج عصارهی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین
ص. ۱۵۳-۱۴۳
10.29252/fsct.16.95.12
پریزاد توتونچی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
حامد همیشه کار
،
آیناز علیزاده
چکیده
(۳۹۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۳۴ دریافت)
سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی
ص. ۱۶۴-۱۵۵
10.29252/fsct.16.95.13
سید محبوبه حسینی
،
حسن ذکی دیزجی
*
،
مهدی تقوی زاهد کلایی
،
علی اکبر بابایی
چکیده
(۳۶۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۴۷ دریافت)
بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست
ص. ۱۷۸-۱۶۵
10.29252/fsct.16.95.14
محدثه عسگری
،
قاسم فدوی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(۳۸۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۱ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنیشده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانسگلوتامیناز
ص. ۱۹۶-۱۷۹
10.29252/fsct.16.95.15
سینا باباخانی
،
سیما مقدس زاده اهرابی
*
،
مهدی قره خانی
چکیده
(۳۸۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۱۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS