ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 95 - ( 1398 )
تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز
ص. 10-1
10.29252/fsct.16.95.1
آرش رخبین
،
محسن آزادبخت
،
علی اصغری
چکیده
(3631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1561 دریافت)
ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده
ص. 25-11
10.29252/fsct.16.95.2
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(3490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2650 دریافت)
بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصارهی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)
ص. 37-27
10.29252/fsct.16.95.3
محمدامین مهرنیا
،
نسیم دهقان
،
مختار حیدری
چکیده
(3744 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1570 دریافت)
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن
ص. 51-37
10.29252/fsct.16.95.4
مریم سردرودیان
،
اکرم آریان فر
،
علی محمدی ثانی کاخکی
،
سارا ناجی طبسی
چکیده
(3684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1393 دریافت)
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی
ص. 62-53
10.29252/fsct.16.95.5
فاطمه شهدادی
،
حسین دوماری
،
سید حسین نژاد سجادی
،
احمد رفیعی پور
،
عبدالله مهدوی نیا
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
چکیده
(3564 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1330 دریافت)
تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه
ص. 74-63
10.29252/fsct.16.95.6
احمد رفیعی پور
،
حسین نژاد سجادی
،
فاطمه شهدادی
،
عبدالله مهدوی نیا
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
چکیده
(3502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1395 دریافت)
بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی
ص. 83-75
10.29252/fsct.16.95.7
آزاده مردانی قهفرخی
،
محمد سعید یارمند
چکیده
(3238 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1122 دریافت)
مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
ص. 97-85
10.29252/fsct.16.95.8
شیما نعیمی قلی مشهد
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
ناصر صداقت
،
مجید عزیزی
،
فرشته حسینی
چکیده
(2881 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1452 دریافت)
تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع فلفلی
ص. 109-99
10.29252/fsct.16.95.9
راضیه نیکجو
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
عارف اولادغفاری
چکیده
(3153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1759 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید
ص. 125-111
10.29252/fsct.16.95.10
عباس مهجوریان
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
سارا جعفریان
،
مریم طاها نژاد
،
بابک گلزاده
چکیده
(3263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1412 دریافت)
مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف
ص. 142-127
10.29252/fsct.16.95.11
مجتبی فتح آبادی
،
رضا طباطبایی کلور
،
علی متولی
چکیده
(2939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1302 دریافت)
بررسی افزایش کارآیی استخراج عصارهی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین
ص. 153-143
10.29252/fsct.16.95.12
پریزاد توتونچی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
حامد همیشه کار
،
آیناز علیزاده
چکیده
(2977 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1646 دریافت)
سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی
ص. 164-155
10.29252/fsct.16.95.13
سید محبوبه حسینی
،
حسن ذکی دیزجی
،
مهدی تقوی زاهد کلایی
،
علی اکبر بابایی
چکیده
(2775 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست
ص. 178-165
10.29252/fsct.16.95.14
محدثه عسگری
،
قاسم فدوی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(2862 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1149 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنیشده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانسگلوتامیناز
ص. 196-179
10.29252/fsct.16.95.15
سینا باباخانی
،
سیما مقدس زاده اهرابی
،
مهدی قره خانی
چکیده
(2745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1871 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS