ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 94 - ( 1398 )
بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی
ص. 12-1
جواد سرگلزایی
*
،
سعید آیینه
چکیده
(6052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2535 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک
ص. 22-13
علی بهنام نیک
،
محسن وظیفه دوست
*
،
زهره دیدار
،
بهاره حاجی رستم لو
چکیده
(6221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2567 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگیهای کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)
ص. 37-23
سارا نیاستی
،
فاطمه پورحاجی
،
بهاره صحرائیان
*
چکیده
(6057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1792 دریافت)
بهینهسازی اثر غلظتهای مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 50-39
سیده الهام موسوی کلجاهی
*
چکیده
(5714 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1804 دریافت)
بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز
ص. 60-51
سعیده شجاعی
،
وحید حکیم زاده
*
چکیده
(6031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1694 دریافت)
ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری
ص. 75-61
محمد مهدی سهرابی
،
ابراهیم احمدی
*
چکیده
(5690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1701 دریافت)
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. 89-77
فهیمه پازوکی قوهه
،
فریبا نقی پور
*
،
علیرضا فرجی
چکیده
(5795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2246 دریافت)
تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر
ص. 103-91
فاطمه کاظمی کرجی1
،
سامان آبدانان مهدی زاده
*
چکیده
(4968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1739 دریافت)
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
ص. 112-105
رضا قادرمزی
*
،
اصغر خسروشاهی
،
فردین تمجیدی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(4427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1252 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام
ص. 126-113
اکرم عربی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
چکیده
(5570 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2063 دریافت)
خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا
ص. 138-127
مصطفی کرمی
*
،
مرضیه خداکرمی
چکیده
(5004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1774 دریافت)
تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصارهی میوهی دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای
ص. 152-139
جواد فتاحی مقدم
*
،
سیده الهام سیدقاسمی
چکیده
(4202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2849 دریافت)
مروری بر فناوریهای متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآوردههای بدون گلوتن
ص. 175-153
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
*
چکیده
(4428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1773 دریافت)
اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده
ص. 185-177
فاطمه اسماعیل زاده کناری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(4212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1661 دریافت)
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
ص. 196-187
محسن آزادبخت
*
،
فاطمه نوشاد
،
محمدجواد محمودی
،
رضا قزاق جاهد
چکیده
(4756 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1846 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS