ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۴ - ( ۱۳۹۸ )
بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی
ص. ۱۲-۱
جواد سرگلزایی
*
،
سعید آیینه
چکیده
(۶۲۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۲ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک
ص. ۲۲-۱۳
علی بهنام نیک
،
محسن وظیفه دوست
*
،
زهره دیدار
،
بهاره حاجی رستم لو
چکیده
(۶۴۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۵۱ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگیهای کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)
ص. ۳۷-۲۳
سارا نیاستی
،
فاطمه پورحاجی
،
بهاره صحرائیان
*
چکیده
(۶۳۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۳ دریافت)
بهینهسازی اثر غلظتهای مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۵۰-۳۹
سیده الهام موسوی کلجاهی
*
چکیده
(۵۹۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۰ دریافت)
بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز
ص. ۶۰-۵۱
سعیده شجاعی
،
وحید حکیم زاده
*
چکیده
(۶۲۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۴ دریافت)
ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری
ص. ۷۵-۶۱
محمد مهدی سهرابی
،
ابراهیم احمدی
*
چکیده
(۵۸۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۹ دریافت)
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. ۸۹-۷۷
فهیمه پازوکی قوهه
،
فریبا نقی پور
*
،
علیرضا فرجی
چکیده
(۶۰۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۷ دریافت)
تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر
ص. ۱۰۳-۹۱
فاطمه کاظمی کرجی۱
،
سامان آبدانان مهدی زاده
*
چکیده
(۵۱۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۸ دریافت)
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
ص. ۱۱۲-۱۰۵
رضا قادرمزی
*
،
اصغر خسروشاهی
،
فردین تمجیدی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۴۵۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۱۶ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام
ص. ۱۲۶-۱۱۳
اکرم عربی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
چکیده
(۵۷۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۸ دریافت)
خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا
ص. ۱۳۸-۱۲۷
مصطفی کرمی
*
،
مرضیه خداکرمی
چکیده
(۵۲۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۸ دریافت)
تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصارهی میوهی دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای
ص. ۱۵۲-۱۳۹
جواد فتاحی مقدم
*
،
سیده الهام سیدقاسمی
چکیده
(۴۴۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۶۸ دریافت)
مروری بر فناوریهای متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآوردههای بدون گلوتن
ص. ۱۷۵-۱۵۳
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
*
چکیده
(۴۶۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۱ دریافت)
اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده
ص. ۱۸۵-۱۷۷
فاطمه اسماعیل زاده کناری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(۴۳۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۶ دریافت)
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
ص. ۱۹۶-۱۸۷
محسن آزادبخت
*
،
فاطمه نوشاد
،
محمدجواد محمودی
،
رضا قزاق جاهد
چکیده
(۴۹۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS