ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۸۹ - ( ۱۳۹۸ )
الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی
ص. ۲۱-۱
محمد امین میری
*
،
بهروز قرآنی
،
حمید رضا میری
چکیده
(۱۰۸۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۰۲۵ دریافت)
بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار
ص. ۳۴-۲۳
حسینعلی شهرکی
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(۸۸۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۱ دریافت)
ویژگیهای آنتیاکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرینکنندههای الکلی
ص. ۴۵-۳۵
زهرا ابوطالبی
،
aktram pezeshki
*
،
بابک قنبرزاده
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(۱۰۱۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۸۰ دریافت)
ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر
ص. ۵۷-۴۷
آیت محمدرزداری
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
سجاد رستمی
،
علی اصغر انصافی
،
زهرا ایزدی
*
،
مجتبی بنیادیان
چکیده
(۸۷۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۲۰ دریافت)
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونههای مختلف شیر خام
ص. ۶۹-۵۹
علی مویدی
*
،
ماندانا محمودی
،
مرتضی خمیری
،
شهرام لقمان
چکیده
(۹۰۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۰۸ دریافت)
بهینهسازی اثر پیشتیمار آنزیمبری، غوطهوری در غلظتهای مختلف محلول کلریدسدیم و خشککردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ شده بادنجان
ص. ۸۴-۷۱
سیده الهام موسوی کلجاهی
،
نارملا آصفی
*
،
میترا صوفی
چکیده
(۸۷۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۶ دریافت)
استخراج پلیساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی بهکمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن
ص. ۱۰۰-۸۵
حسین جوینده
*
،
زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی
چکیده
(۷۲۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۹۰ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کمچرب حاوی کنسانترهی پروتئینی آب-پنیر و رنگدانهی لوتئین
ص. ۱۱۱-۱۰۱
فاطمه پناهی
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزرادمرد دمیرچی
،
سید عباس رافت
،
مهناز منافی دیزج یکان
چکیده
(۷۷۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۶۷ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژیزا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی
ص. ۱۲۳-۱۱۳
فاطمه زنده بودی
،
سمیرا یگانه زاد
*
،
علیرضا صادقیان
،
محمد مهدی قلیان
چکیده
(۸۰۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۶۱ دریافت)
اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی
ص. ۱۳۷-۱۲۵
یاسمن هزاوه یی ها
،
پیمان مهستی شتربانی
*
،
ژاله خوشخو
چکیده
(۷۲۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۸ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلمهای خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی
ص. ۱۵۰-۱۳۹
سیمین صادقی
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
رضا اسماعیل زاده
،
محمدرضا کسایی
چکیده
(۷۳۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۲ دریافت)
تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین
ص. ۱۶۴-۱۵۱
محمد رضا ناصری پور
،
وجیهه فدایی نوغانی
*
چکیده
(۷۱۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۵۰ دریافت)
تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی
ص. ۱۷۵-۱۶۵
ساناز خالدی
،
سارا موحد
*
،
محمد جواد شکوری
چکیده
(۷۱۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۴۴ دریافت)
اثر محلولهای شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی
ص. ۱۸۴-۱۷۷
ابوالفضل گلشن تفتی
*
،
مریم روزبه
چکیده
(۶۹۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۴۶ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای کاغذهای کرافت پوششدهی شده با محلولهای پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده
ص. ۱۹۷-۱۸۵
محبوبه کشیری
*
،
حسن اسدی
،
یحیی مقصودلو
،
حبیب الله میرزایی
،
ساجده آلسوی آلتینکای
چکیده
(۹۲۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۱ دریافت)
تهیه نانوحاملهای بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آنها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris)
ص. ۲۱۴-۱۹۹
سید ابراهیم مرادی
*
چکیده
(۶۵۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۵۸ دریافت)
بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداری
ص. ۲۲۴-۲۱۵
حامد صابریان
*
،
حامد حسینی
،
شادی بلوریان
،
فرشته حسینی
چکیده
(۷۴۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۲۶ دریافت)
بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار
ص. ۲۳۶-۲۲۵
سمانه کبیری
،
سمیه رحیمی
*
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(۷۴۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۲۶ دریافت)
بهینهسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ
ص. ۲۴۷-۲۳۷
سید محمود میردیلمی
،
مهدی فرقانی
،
حمید بخش آبادی
*
،
رقیه شیرازی
چکیده
(۶۴۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۵۳ دریافت)
بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمرهای ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D
ص. ۲۶۱-۲۴۹
Amir Goli
*
چکیده
(۷۶۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۱۲ دریافت)
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریمگلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ
ص. ۲۷۳-۲۶۳
هاجر شهسوار
،
مرضیه بلندی
*
،
هما بقایی
چکیده
(۶۸۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۰ دریافت)
بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای
ص. ۲۸۵-۲۷۵
لیلا نصرت آبادی
،
حمیدرضا کاوسی
،
رضا حاجی محمدی فریمانی
*
،
محمد بلوردی
چکیده
(۷۱۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۸ دریافت)
اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگیهای تکنولوژیکی و تغذیهای نان حجیم بدون گلوتن
ص. ۲۹۹-۲۸۷
اصغر فرهادی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(۷۸۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۴۱ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیونهای حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن کنجد
ص. ۳۱۳-۳۰۱
عاطفه پورجاهد
*
،
حبیب اله عباسی
چکیده
(۷۸۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۰۳ دریافت)
ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. ۳۲۴-۳۱۵
سکینه علیزاده
*
،
سید علی جعفرپور
،
سکینه یگانه
،
رضا صفری
چکیده
(۶۷۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۸۷ دریافت)
بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis))
ص. ۳۳۲-۳۲۵
علی صائبی
،
سعید مینایی
*
،
علیرضا مهدویان
،
محمد تقی عبادی
چکیده
(۷۳۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۲۷ دریافت)
روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی
ص. ۳۴۰-۳۳۳
شادی بصیری
*
،
فرزاد غیبی
چکیده
(۶۳۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۰۴ دریافت)
تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریلهای انار نادری
ص. ۳۵۶-۳۴۱
مریم ماندگاری
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
*
،
لاله مشرف
،
مریم تاتاری
چکیده
(۶۲۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۴۵ دریافت)
تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش
ص. ۳۶۷-۳۵۷
مهدی قصاب نزاد
،
محمد حجتی
*
،
حسین جوینده
چکیده
(۶۳۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۷۰ دریافت)
خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسهای و بیولوژیکی
ص. ۳۷۷-۳۶۹
سارا خدری
،
محمد گلی
*
،
فروغ مرتضایی نژاد
چکیده
(۶۱۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS