ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 89 - ( 1398 )
الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی
ص. 21-1
محمد امین میری
،
بهروز قرآنی
،
حمید رضا میری
چکیده
(9682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5326 دریافت)
بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار
ص. 34-23
حسینعلی شهرکی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(7814 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2054 دریافت)
ویژگیهای آنتیاکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرینکنندههای الکلی
ص. 45-35
زهرا ابوطالبی
،
aktram pezeshki
،
بابک قنبرزاده
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(9038 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2931 دریافت)
ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر
ص. 57-47
آیت محمدرزداری
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
سجاد رستمی
،
علی اصغر انصافی
،
زهرا ایزدی
،
مجتبی بنیادیان
چکیده
(7750 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3135 دریافت)
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونههای مختلف شیر خام
ص. 69-59
علی مویدی
،
ماندانا محمودی
،
مرتضی خمیری
،
شهرام لقمان
چکیده
(7987 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2129 دریافت)
بهینهسازی اثر پیشتیمار آنزیمبری، غوطهوری در غلظتهای مختلف محلول کلریدسدیم و خشککردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ شده بادنجان
ص. 84-71
سیده الهام موسوی کلجاهی
،
نارملا آصفی
،
میترا صوفی
چکیده
(7766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1916 دریافت)
استخراج پلیساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی بهکمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن
ص. 100-85
حسین جوینده
،
زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی
چکیده
(6272 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2734 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کمچرب حاوی کنسانترهی پروتئینی آب-پنیر و رنگدانهی لوتئین
ص. 111-101
فاطمه پناهی
،
جواد حصاری
،
صدیف آزرادمرد دمیرچی
،
سید عباس رافت
،
مهناز منافی دیزج یکان
چکیده
(6763 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2202 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژیزا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی
ص. 123-113
فاطمه زنده بودی
،
سمیرا یگانه زاد
،
علیرضا صادقیان
،
محمد مهدی قلیان
چکیده
(6931 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2635 دریافت)
اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی
ص. 137-125
یاسمن هزاوه یی ها
،
پیمان مهستی شتربانی
،
ژاله خوشخو
چکیده
(6220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2085 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلمهای خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی
ص. 150-139
سیمین صادقی
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
رضا اسماعیل زاده
،
محمدرضا کسایی
چکیده
(6310 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2131 دریافت)
تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین
ص. 164-151
محمد رضا ناصری پور
،
وجیهه فدایی نوغانی
چکیده
(5987 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1895 دریافت)
تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی
ص. 175-165
ساناز خالدی
،
سارا موحد
،
محمد جواد شکوری
چکیده
(6064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2185 دریافت)
اثر محلولهای شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی
ص. 184-177
ابوالفضل گلشن تفتی
،
مریم روزبه
چکیده
(5941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2048 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای کاغذهای کرافت پوششدهی شده با محلولهای پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده
ص. 197-185
محبوبه کشیری
،
حسن اسدی
،
یحیی مقصودلو
،
حبیب الله میرزایی
،
ساجده آلسوی آلتینکای
چکیده
(8151 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1522 دریافت)
تهیه نانوحاملهای بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آنها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris)
ص. 214-199
سید ابراهیم مرادی
چکیده
(5606 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2264 دریافت)
بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداری
ص. 224-215
حامد صابریان
،
حامد حسینی
،
شادی بلوریان
،
فرشته حسینی
چکیده
(6312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2578 دریافت)
بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار
ص. 236-225
سمانه کبیری
،
سمیه رحیمی
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(6361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2150 دریافت)
بهینهسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ
ص. 247-237
سید محمود میردیلمی
،
مهدی فرقانی
،
حمید بخش آبادی
،
رقیه شیرازی
چکیده
(5440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2123 دریافت)
بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمرهای ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D
ص. 261-249
Amir Goli
چکیده
(6665 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2900 دریافت)
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریمگلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ
ص. 273-263
هاجر شهسوار
،
مرضیه بلندی
،
هما بقایی
چکیده
(5792 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2060 دریافت)
بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای
ص. 285-275
لیلا نصرت آبادی
،
حمیدرضا کاوسی
،
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد بلوردی
چکیده
(6113 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1873 دریافت)
اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگیهای تکنولوژیکی و تغذیهای نان حجیم بدون گلوتن
ص. 299-287
اصغر فرهادی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(6804 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2446 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیونهای حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن کنجد
ص. 313-301
عاطفه پورجاهد
،
حبیب اله عباسی
چکیده
(6739 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2325 دریافت)
ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 324-315
سکینه علیزاده
،
سید علی جعفرپور
،
سکینه یگانه
،
رضا صفری
چکیده
(5710 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1953 دریافت)
بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis))
ص. 332-325
علی صائبی
،
سعید مینایی
،
علیرضا مهدویان
،
محمد تقی عبادی
چکیده
(6384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2817 دریافت)
روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی
ص. 340-333
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(5341 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2137 دریافت)
تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریلهای انار نادری
ص. 356-341
مریم ماندگاری
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
لاله مشرف
،
مریم تاتاری
چکیده
(5160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2071 دریافت)
تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش
ص. 367-357
مهدی قصاب نزاد
،
محمد حجتی
،
حسین جوینده
چکیده
(5381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2123 دریافت)
خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسهای و بیولوژیکی
ص. 377-369
سارا خدری
،
محمد گلی
،
فروغ مرتضایی نژاد
چکیده
(5079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1812 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS