Number of Articles: 10

نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا

Pages 1-10

پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری

Pages 11-21

اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری

Pages 23-31

تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری

Pages 33-43

بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد)

Pages 45-51

روش های مختلف اندازه گیری بیاتی نان

Pages 53-63

تعیین اثر فرآیند انجماد کند، زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری

Pages 65-75

بررسی ترکیبات مغذی و اسیدهای چرب عضلات کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)

Pages 77-83

بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

Pages 85-96

بررسی تاثیر روش های مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی

Pages 97-105

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,948,891
PDF Download16,088,042