Journals List
Login
Contact Us
Persian
Number of Articles:
8
ارتباط بین هدایت الکتریکی باpH، اسیدیته و شمارش کلی میکروبها در شیر خام
Pages
1-8
View Article
PDF
194.57 K
مقایسه اثرات فرآیندهای خشک کردن خورشیدی و خلا با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران
Pages
9-18
View Article
PDF
196.98 K
ارزیابی بیاتی نان تافتون حاوی سدیم استئاروئیل لاکتیلات با روش های مختلف
Pages
19-27
View Article
PDF
254.79 K
تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند
Pages
29-36
View Article
PDF
239.83 K
مقایسه اثر مواد پر کننده بر کیفیت کنسرو ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) به روش فلورسانس
Pages
37-47
View Article
PDF
337.82 K
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب، اگزالیک اسید و عناصر معدنی بذر و برگ ارقام خرفه ایرانی (.Portulaca oleracea L) با نمونه خارجی
Pages
49-55
View Article
PDF
170.48 K
غنی سازی ماکارونی با تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آهن و تاثیر فرایند تولید و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها
Pages
57-66
View Article
PDF
209.74 K
شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه
Pages
67-74
View Article
PDF
148.48 K
Statistics
Number of Journals
45
Number of Issues
2,171
Number of Articles
24,674
Article View
24,444,805
PDF Download
17,554,021