ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۲، شماره ۴۹ - ( ۱۳۹۴ )
بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن
ص. ۱۰-۱
علی آبرومند
*
،
مسعود مکفا
چکیده
(۷۷۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۳۶۸ دریافت)
اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد
ص. ۲۰-۱۱
محمد خضری احمدآباد
،
مسعود رضائی
*
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(۶۹۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۹۰۷ دریافت)
اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
ص. ۳۰-۲۱
پریا رئوفی
*
،
سید مهدی اجاق
،
بهاره شعبانپور
،
محسن یحیایی
چکیده
(۷۰۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۴۰ دریافت)
شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
ص. ۴۰-۳۱
رحمت اله زارع زاده مهریزی
*
،
زهرا امام جمعه
،
محمد شاهدی باغ خندان
،
الهه لونی
،
حمیدرضا اخوان
،
جواد بیابانی
چکیده
(۸۰۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۹۸۴ دریافت)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور
ص. ۴۹-۴۱
مریم بیک محمدی
*
،
مرضیه بلندی
،
حمید بهادر قدوسی
چکیده
(۹۰۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۹۸۴ دریافت)
اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی
ص. ۵۹-۵۱
صدف محرابی
،
سید عباس شجاع الساداتی
*
،
سید محمد موسوی
،
مریم هاشمی
چکیده
(۷۰۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۳۸ دریافت)
مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها
ص. ۷۲-۶۱
سیده آمنه موسوی
،
محمدرضا کسایی
*
چکیده
(۷۷۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۲۵۸ دریافت)
تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر
ص. ۸۴-۷۳
سمیه وطن دوست
*
،
محمد حسین عزیزی
،
محمد حجت الاسلامی
،
هومان مولوی
،
زهرا رئیسی
چکیده
(۷۳۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۰۵ دریافت)
تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف
ص. ۹۲-۸۵
مهدی زارعی
*
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
شیما نیازی
چکیده
(۵۹۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۱۸ دریافت)
ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس
ص. ۱۰۱-۹۳
حسن برزگر
،
محمد حسین عزیزی
*
،
محسن برزگر
،
زهره حمیدی اصفهانی
چکیده
(۶۰۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۳۷۶ دریافت)
بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه
ص. ۱۱۲-۱۰۳
اعظم ایّوبی
*
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(۶۴۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۲۰۱ دریافت)
اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول
ص. ۱۲۲-۱۱۳
فاطمه زهرا رحمتیان
،
محمدرضا کسائی
*
،
علی معتمدزادگان
چکیده
(۵۸۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۱۳۵ دریافت)
بررسی برهمکنش ضداکسایشی ترکیب عصارههای چای سبز و بلوط
ص. ۱۳۲-۱۲۳
الهام رنجبر ندامانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
مهدی کاشانینژاد
چکیده
(۶۱۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۲۹ دریافت)
ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم
ص. ۱۴۳-۱۳۳
وجیهه نیکزاده
*
،
ناصر صداقت
،
مهدی سعادتمند طرزجان
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(۵۷۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۰۲ دریافت)
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی
ص. ۱۵۳-۱۴۵
بهروز نظری
*
،
سیمین حق نظری
چکیده
(۷۵۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۰۰۰ دریافت)
بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات
ص. ۱۶۶-۱۵۵
زهرا امام جمعه
*
،
آرزو کرمی مقدم
،
سیدعلی یاسینی اردکانی
چکیده
(۶۱۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۲۰ دریافت)
بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت
ص. ۱۷۶-۱۶۷
لیلا عدیلی
*
،
مانیا صالحی فر
،
بابک غیاثی طرزی بابک غیاثی طرزی
،
حسین باخدا
چکیده
(۶۸۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۹۵ دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ
ص. ۱۸۶-۱۷۷
سپیده یوسف زاده ثانی
،
اسماعیل عطایی صالحی
*
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۶۵۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۴۹ دریافت)
تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ
ص. ۱۹۶-۱۸۷
لیلا مهرافشان
،
سید علی جعفرپور
*
،
حامی کابوسی
چکیده
(۶۱۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۲۵ دریافت)
راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی
ص. ۲۰۸-۱۹۷
حسن یعقوبی
،
محمد چیذری
*
،
سید محمود حسینی
،
ابوالقاسم شریف زاده
چکیده
(۶۸۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۸۷ دریافت)
تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک
ص. ۲۱۸-۲۰۹
مریم عین علی افجه
*
،
حمید عزت پناه
،
محمد امین محمدی فر
،
مهدی امین افشار
چکیده
(۷۰۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۴۷ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS