ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۹، شماره ۳۴ - ( ۱۳۹۱ )
بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری
ص. ۱۱-۱
چکیده
(۵۲۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۴۴ دریافت)
اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. ۲۳-۱۳
چکیده
(۵۶۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۷۷۸ دریافت)
وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
ص. ۳۵-۲۵
چکیده
(۶۵۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۷۹۳ دریافت)
اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه
ص. ۴۴-۳۷
چکیده
(۴۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۰۱ دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی
ص. ۵۱-۴۵
چکیده
(۵۶۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۹۲ دریافت)
برخی خواص مکانیکی سیر
ص. ۶۳-۵۳
چکیده
(۴۷۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۴۲ دریافت)
بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ
ص. ۷۶-۶۵
چکیده
(۵۹۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۰۱۸ دریافت)
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
ص. ۸۳-۷۷
چکیده
(۵۶۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۵۱ دریافت)
بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته
ص. ۹۵-۸۵
چکیده
(۵۴۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۱۹۸ دریافت)
بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
ص. ۹۷-۱۰۶
چکیده
(۶۵۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۵۳ دریافت)
برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)
ص. ۱۱۶-۱۰۷
چکیده
(۶۲۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۶۴۹ دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریته ی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتاب گردان
ص. ۱۲۷-۱۱۷
چکیده
(۵۵۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۰۹ دریافت)
بررسی وجود باقیمانده داروهای ضد قارچ از خانواده ایمیدازول شامل Ketoconazole و Clotrimazole در شیر پاستوریزه کشور
ص. ۱۳۶-۱۲۹
چکیده
(۸۳۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۷۴۷ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS